PREMIJERKA BRNABIĆ O KSENIJI VUČIĆ: Mnogo je pretrpela zbog napada na porodicu, tu nema ljudskosti! Videla sam užasne komentare
Foto: Damir Dervišagić, BETA/Amir Hamzagić

novinarka preminula sinoć

PREMIJERKA BRNABIĆ O KSENIJI VUČIĆ: Mnogo je pretrpela zbog napada na porodicu, tu nema ljudskosti! Videla sam užasne komentare

Politika -

Premijerka Ana Brnabić još jednom je danas izjavila najdublje saučešće povodom smrti Ksenije Vučić, i rekla da joj je užasno žao.

- Ksenija je bila žena izvanrednog uma, i mnogo je pretrpela poslednjih godina zbog napada na Danila i Milicu. I videli smo da nam fali, nekima od nas, ljudskosti. Videla sam užasne komentare u medijima, na Srbin info, ali i u Danasu. Užasni komentari sociologa Darija Hajrića, ali i Srđana Noga. Vidimo da između Hajrića, kog promovišu tajkunski mediji, i ludog Noga, nema baš nikakve razlike. Kao što nema ni između Danasa i Srbin infa. Oni će da urade sve da ljudski naškode Aleksandru Vučiću - rekla je premijerka Brnabić posle otvaranja deonice auto-puta Preljina-Pakovraće.

Ona ističe da je to udar na Aleksandra Vučića koji menja Srbiju, koji jača Srbiju, i da su im predsednik i njegova porodica krivi samo kako bi ih povredili i skrenuli sa puta.

- U Srbiji koju Aleksandar Vučić stvara, u toj otvorenoj jakoj Srbiji, u kojoj svi imaju jednake šanse, u toj takvoj Srbiji oni nikada neće moći da se predstavljaju kao elita. Time su oni ugroženi, zato im smeta Vučić. U svemu tome je najtužnije što tu nema nikakve ljudskosti, već je tu ostala samo jedna ljuštura nečega što je nekada bio čovek. Tu ljudi više nema - rekla je predsednica Vlade.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track