00:36

Sednica Predsedništva SNS

u sedištu stranke

ZAVRŠENO PREDSEDNIŠTVO, OBRAĆA SE BRNABIĆEVA: SNS odlučila da kandiduje Vučića za predsednika Republike! Dela su ga izabrala

Politika -

Naš cilj je da napravimo istoriju i odnesemo najjaču pobedu do sada, poručila je Brnabićeva pred prikupljanje potpisa. Vučić posle sednice Predsedništva SNS seo da razgovara sa Dačićem i Pastorom

BEOGRAD - Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke održana je danas u sedištu SNS posle čega se medijima obratila Ana Brnabić saopštivši da je SNS danas odlučila da kandiduje Aleksandra Vučića za predsednika Republike!

SNS, Predsedništvo SNS
foto: ATA images

- Meni je danas pripalo to veliko zadovoljstvo da svečano objavim da je SNS odlučila da kandiduje Aleksandra Vučića za predsednika Republike Srbije. Želim da naglasim da je Vučić kandidat koalicije Zajedno možemo sve i da se zahvalim našim partnerima SPS i SVM na podršci. Dela su ga izabrala, a dela govore najviše - naglasila je Brnabićeva koja je rekla da su nam danas više nego ikad potrebni snaga, ozbiljnost i stabilnost a da je to upravo kandidat SNS - Aleksandar Vučić.

SNS, Predsedništvo SNS
foto: ATA images

Naš cilj je da napravimo istoriju i odnesemo najjaču pobedu do sada

- Nismo se dvoumili ko treba da bude naš kandidat... Imamo ubedljivo najboljeg kandidata! Iako izbori neće biti laki, pogotovo u ovako teškim vremenima, naš cilj je da napravimo istoriju i odnesemo najjaču pobedu do sada. Rezultati govore o tome kakav je Aleksandar Vučić. On je potreban kao kandidat zato što je sada najvažnija stabilnost, mir i zato što je on ozbiljan, predan, posvećen. Sve što je radio pokazalo je da ovo za njega nije posao, on je posvećen Srbiji i narodu Srbije. Verujem da će glasati i za neprospavane noći i svakodnevnu borbu svih ovih godina. Više nego ikada su nam potrebni snaga, stabilnost, ozbiljnost, sigurnost a sve to predstavlja Vučić.

Poštujemo protivnike i naša kampanja biće pozitivna

Poštujemo protivnike i naša kampanja biće pozitivna. Srbija koja pobeđuje nam je cilj. Kampanja počinje u Jablaničkom okrugu mitingom u Leskovcu. Daćemo sve od sebe ali verujem da zbog okolnosti nećemo moći da vodimo kampanju kakvu bismo voleli. Presrećna sam danas, odmah počinjemo prikupljanje potpisa. Svakako su na prvom mestu Vučićeve državne obaveze jer je posvećen Srbiji. Zato i kasni skupljanje potpisa koje je trebalo da počne u 11 časova a počeće u 12. Idemo u istorijsku pobedu i nikada više glasova u prvom krugu.

Prikupljanje potpisa za kandidaturu počelo je odmah

1 / 9 Foto: Kurir/Ivana Žigić

Kako je rekla, očekuje istorijsku pobedu Vučića, u prvom krugu, navodeći da su Vučića kandidovali rezultati koje je ostvario.

Posle sednice Predsedništva, lider stranke Aleksandar Vučić razgovarao je sa Ivicom Dačićem (SPS) i Ištvanom Pastorom (SVM).

Aleksandar Vučić, Ivica Dačić, Ištvan Pastor, Potpisivanje
foto: ATAIMAGES

Sednica je počela u 10 sati a završena je posle 11 časova. U prostorije stranke u zgradi Starog Merkatora u Novom Beogradu među prvima jutros je stigla Ana Brnabić.

1 / 25 Foto: ATA images

Među prvima je stigao Siniša Mali, zatim Goran Vesić, Boško Ničić, Maja Gojković, Miloš Vučević, Zlatibor Lončar, Nikola Selaković, Marija Obradović, Nebojša Stefanović, Igor Mirović...

00:36

Sednica Predsedništva SNS

Posle sednice predviđene su izjave za medije.

Kurir.rs/I.Ž.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track