SRAM TE BILO, KAŽI KO JE PRISLUŠKIVAO VUČIĆA? Đuka se obrušio na Stefanovića: Znate kada neko ko je kupio diplomu gluposti iznosi
Foto: Zorana Jevtić, BETA-, Beta/Ministarstvo odbrane Srbije

Okršaj

SRAM TE BILO, KAŽI KO JE PRISLUŠKIVAO VUČIĆA? Đuka se obrušio na Stefanovića: Znate kada neko ko je kupio diplomu gluposti iznosi

Politika -

„Kako te nije stid, u čitavom tom obraćanju ključnu stvar ne kažeš! Ključna stvar za koju si ti označen a to je prisluškivanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, imamo potvrdu iz MUP-a da se to događalo".

Ovako je Vladimir Đukanović, advokat i član Predsedništva SNS odgovorio nekadašnjem ministru policije Nebojši Stefanoviću nakon njegovog video obraćanja u kome je reagovao na optužbe bivše državne sekretarke u MUP Dijana Hrkalović .

- Nijednom rečju se ne fokusiraš na to nego se fokusiraš na mene. A zašto na mene, zato što sam u nekim predmetima na kojima sam radio shvatio na koji je način vođena jeziva kampanja protiv Aleksandra Vučića i Andreja Vučića i kako su nameštani dokazi - rekao je advokat Dijane Hrkalović i član Predsedništva SNS Vladimir Đukanović, u odgovoru ministru odbrane Nebojši Stefanoviću.

vladimir Đukanović
foto: Kurir Televizija

Đukanović je naglasio da Stefanovič u svojoj video izjavi „nijednu rečenicu nije spomenuo o prisluškivanju“ Aleksandra Vučića, već se bavio ličnim optužbama na račun Đukanovića. Na pitanje – zbog čega Stefanović to nije komentarisao, Đukanović je rekao „ne znam, verovatno se oseća krivim“.

Đukanović je prozvao i Tužilaštvo za organizovani kriminal da „unapred abolira Nebojšu Stefanovića“, time što je u odgovoru medijima iz Tužilaštva navedeno da optužbe koje je Hrkalović iznela u intervjuu na račun bivšeg šefa – nemaju dokaznu snagu.

Dijana Hrkalović, Nebojša Stefanović
foto: Nenad Kostić, beta

Stefanović je rekao i da Đukanović štiti svoje biznis interese i da vrši pritisak na sudstvo i direktno utiče na izbor sudija. Odbacio je sve optužbe koje je Hrkalovićeva navela, a za vezu sa mafijom je označio upravu nju, tvrdeći da je bila na odmoru u Izraelu sa vođom kavačkog klana.

usijanje
foto: Kurir televizija

- Znate kada neko ko je kupio diplomu i kada neko takve gluposti iznosi. Znate ja živim na 22. spratu na Banjici 43 godine u stanu svojih roditelja. Za razliku od njega koji je u vilu otišao i koji za 8 godina svog ministrovanja enormno bogatstvo stekao. Ajmo da otvorimo njegove biznis interese i da vidimo kako je do tog bogatstva došao. Sram ga bilo - rekao je Đukanović.

Đukanović je „zamolio“ Stefanovića da ga tuži i poručio da što se tiče biznis interesa, on moli Stefanovića da menjaju imovinu.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:26

Đukanović odgovorio na optužbe Nebojše Stefanovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track