GOSPODO IZ MILOVIH PARTIJA, ŠTA NIJE ISTINA U ONOM ŠTO SAM REKAO Ministar MUP Vulin odgovorio partijama Đukanovića
Foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista

GOSPODO IZ MILOVIH PARTIJA, ŠTA NIJE ISTINA U ONOM ŠTO SAM REKAO Ministar MUP Vulin odgovorio partijama Đukanovića

Politika -

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovorio partijama Mila Đukanovića: Gospodo iz Milovih partija, šta nije istina u onom što sam rekao, niste glasali da su Srbi genicidni, niste se pozivali na rođake i prijatelje ili nemate imovine u Beogradu i Srbiji?

- U mafijaškim organizacijama nema ni mišljenja, ni razlike. Zato tako o meni i mojim stavovima misle predstavnici partija Mila Đukanovića. Oni koji vladaju zemljom sa manjim brojem birača od Novog Beograda, a nisu primetili da su formirana dva najveća narko-klana u Evropi i ne mogu drugačije da misle. Mogu mene da mrze Đukanovićeve partije koliko hoće, ali niko ne može da ospori istinitost svega što sam rekao. Poslanici Crne Gore su proglasili Srbe za narod genocida, ali vračarske nekretnine nisu. Kada bi ih zaustavili na granici i ljubazno zamolili da sačekaju dok se ne obave kontrole, crnogorski poslanici, ponosni na svoje glasanje o genocidnim Srbima, pozivali bi se na brojna poznanstva, uticajne prijatelje i rođake, kako i priliči onima koji Srbiju smatraju pretnjom, ali ne i korist koju bi se od nje moglo imati - dodao je on.

- Moji politički stavovi nisu ni naređeni, ni odobreni, predsednik svih Srba Aleksandar Vučić može da mi naredi kao ministru policije, ali mi nikada nije ni naredio, ni zabranio da mislim i govorim, pa i kada se ne slaže sa mojim stavovima. Nego, gospodo iz Milovih partija, šta nije istina u onom što sam rekao, niste glasali da su Srbi genicidni, niste se pozivali na rođake i prijatelje ili nemate imovine u Beogradu i Srbiji?", izjavio je ministar unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, odgovarajući članovima partija Mila Đukanovića koji su tokom jučerašnjeg dana iznosili brojne uvrede i laži na Vulinov račun.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja