DOMINACIJA! Vučić tik uz Bajdena! Govor predsednika Srbije u UN DALEKO ISPRED ostalih svetskih lidera po broju pregleda!
Foto: Kurir

ODJEK

DOMINACIJA! Vučić tik uz Bajdena! Govor predsednika Srbije u UN DALEKO ISPRED ostalih svetskih lidera po broju pregleda!

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u aposlutnim brojevima je treći, a po broju stanovnika apsolutno neprikosnoven od svih svetskih lidera kada je reč o broju pregleda govora na Generalnoj Skupštini Ujedinjenih nacija!

Da je govor srpskog šefa države u UN ostavio snažan utisak pokazuje podatak da je njegov nastup u Njujorku imao više pregleda na zvaničnom kanalu svetske organizacije od mnogih svetskih zvaničnika, izmedu ostalog i obraćanja ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog.

Aleksandar Vučić
foto: Preentscreen YT

Na trendingu se može jasno videti da jedino obraćanja američkog predsednika Džozefa Bajdena, kao i predsednika Filipina Bongbong Markosa imaju više pregleda od govora predsednika Srbije.

Ovo je jasan pokazatelj koliko je istorijski govor predsednika Vučića odjeknuo u čitavom svetu.

Sjedinjene Američke Države imaju oko 329 miliona stanovnika, a Filipini 109 miliona, te je i više nego jasno da je govor predsednika Vučića gledan i daleko van granica naše zemlje.

Vučićev iskren govor u kojem je podsetio i na licemerje Zapada koji je dva puta brutalno pogazio teritorijalni integritet Srbije, dok se istovremeno brinu za celovitost Ukrajine, izazvao je i brojne pozitivne komentare. Takođe, njegove stavove iznete na Ist Riveru retvitovali su i mnogi popularni američki blogeri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track