STRAŠAN TEROR ROSU NAD SRBIMA U HOČI: Otac Srđan bio se vezao za banderu, sin hteo da skoči s krova, CISTERNOM OTIMAJU VINO!
Foto: screenshot Kosovo-online

strašne slike sa kosova: uznemirujući snimci

STRAŠAN TEROR ROSU NAD SRBIMA U HOČI: Otac Srđan bio se vezao za banderu, sin hteo da skoči s krova, CISTERNOM OTIMAJU VINO!

Politika -

BEOGRAD - U Velikoj Hoči tokom dana bilo je veoma napeto zbog pokušaja kosovske carine da zapleni veliku količinu vina porodice Petrović.

Veliki broj meštana je izašao na ulicu, pripadnici specijalne policijske jedinice su došli ispred kuće. Srđan Petrović se vezao za banderu u znak protesta, a njegov sin se popeo na krov od kuće i preti da će skočiti.

Veliki broj meštana se okupio u znak podrške porodici Petrović i bilo je vrlo dramatično od ranih jutarnjih sati.

Situacija u Velikoj Hoči počela je da se smiruje posle 15 časova, jer je vlasnik vinarije Petrović zamolio sve okupljene građane da ostanu mirni i poručio da ne želi "da bilo ko završi u zatvoru". Nakon toga, pripadnici specijalne policije zajedno sa službom carine ušli su u njegov podrum kako bi započeli sa otimanjem vina i trenutno se ono pretače u cisternu.

02:10

Teror nad Srbima u Velikoj Hoči

Dovezli cisternu pred kuću Petrovića da istoče vino

Poslednje informacije su da su Rosu i carina cisternu/kamion doterali do podruma i da svakoga trenutka treba da počnu da pretaču vino Petrovića, narod su izgurali sa strane.

Velika Hoča, Kosovo, pretnja skokom, Srđan Petrović, zaplena vina
foto: Kosovo Online
Velika Hoča
foto: screenshot Kosovo-online

Okupljeni ljudi su pokušali da ubede kosovske policajce da odustanu od zaplene vina iz vinice Petrovića.

Velika Hoča, Kosovo, pretnja skokom, Srđan Petrović, zaplena vina
foto: Kosovo Online

Sin Srđana Petrovića popeo se na krov kuće u znak protesta i preti da će skočiti.

Kosovska carina je jutros saopštila da je tokom provere u Velikoj Hoči u Orahovcu, otkrila da se "alkoholna pića prodaju neovlašćeno" i da su zbog toga doneli odluku o zapleni 42.000 litara alkoholnog pića, prenela je Koha.

Kurir.rs/Kosovo online

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track