MALO KO JE OBRATIO PAŽNJU NA OVAJ DETALJ DOK JE PREDSEDNIK GOVORIO: Pogledajte šta mu stoji na skupštinskoj klupi! (FOTO)
Foto: Printscreen RTS

sednica parlamenta

MALO KO JE OBRATIO PAŽNJU NA OVAJ DETALJ DOK JE PREDSEDNIK GOVORIO: Pogledajte šta mu stoji na skupštinskoj klupi! (FOTO)

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas učestvuje na posebnoj sednici Skupštine Srbije na kojoj je izneo Izveštaj o pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama samouprave u Prištini.

Svi koji su pratili obraćanje, usredsredili su se na ono što je sa govornice poručiog poslanicima, ali kad je seo u klupu kamere su zabeležile interesantan detalj.

Aleksandar Vučić
foto: Printscreen RTS

Podsetimo, predsednik je u jednom od nedavnih obraćanja govorio i o "pripitomljavanju". Tada je rekao sledeće:

- Sve se svodi na moju politiku, slobodarsku i nezavisnu politiku. Da vam ispričam ovako. Moju ćerku sam pre nekih 15 godina vodio u cirkus. Vukana još nisam. Ali sam zapamtio koja je najveća životinja. To je slon. A najjači je tigar. Ja sam se u cirkusu nagledao i slona i tigra. A kada govore o pripitomljavanju Vučića, ja još vuka nisam video u cirkusu. Ni vučića, ni vuka. To im je lekcija za sva vremena - zaključio je Vučić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track