"SRBI ĆE SA GNUŠANJEM ODBACITI POKUŠAJ KURTIJEVE OKUPACIJE" Petković: Ni opasniji okupatori nisu pobedili srpsko slobodoljblje!
Foto: Beta Milos Miskov

"SRBI ĆE SA GNUŠANJEM ODBACITI POKUŠAJ KURTIJEVE OKUPACIJE" Petković: Ni opasniji okupatori nisu pobedili srpsko slobodoljblje!

Politika -

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije dr Petar Petković uputio je saopštenje javnosti povodom izjave Dželjalja Svečlje da će se Srbi sutra izjasniti protiv svog predsednika Aleksandra Vučića.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Dežurni srbomrzac i Kurtijev pretorijanac Dželjalj Svečlja svojom lažnom transformacijom u vajnog demokratu samo će dodatno potvrditi odluku Srba na severu KiM da sutra sa gnušanjem odbace pokušaj Kurtijeve okupacije.

Njegova besmislena izjava da će se Srbi sutra izjasniti protiv svog predsednika Aleksandra Vučića za posledicu će imati još ubedljiviji i jednodušniji bojkot Kurtijevog silovanja demokratije i ljudskih prava.

Vara se Svečlja kada pomišlja da će naterati Srbe da saučestvuju u okupaciji, jer ni mnogo moćniji i opasniji okupatori nisu uspevali da pobede samopoštovanje i slobodoljublje srpskog naroda.

I ne samo da Srbi neće glasati na Kurtijevim kontejner izborima, već će složnim demokratskim odgovorom, a to je bojkot ove izborne šarade, još jednom potvrditi kome i kojoj državi su lojalni.

Predsednik Vučić je jasno, da jasnije ne može biti, podržao srpski narod koji brani svoje pravo na goli opstanak, i uvek će biti uz svoj narod na KiM.

Srbi na KiM nemaju drugog predsednika do Vučića i druge države do Srbije, a njihova sutrašnja poruka Kurtiju i Svečlji biće dostojanstvena i ponosna.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track