"DA ME ŽENA PREVARI NEKAKO BIH PODNEO, ALI DA TO URADI LJUBAVNICA..." Nećete verovati šta je rekao švalerki kad ju je pozvao muž!
Foto: Profimedia

neverovatno

"DA ME ŽENA PREVARI NEKAKO BIH PODNEO, ALI DA TO URADI LJUBAVNICA..." Nećete verovati šta je rekao švalerki kad ju je pozvao muž!

Društvo -

Ljudima tokom švaleracije može da se desi sve i svašta, a jedan od primera koji se nedavno našao na društvenim mrežama šokirao je javnost!

- Poznanicu ladno pitao ljubavik “Šta ima da te zove muž kad si sa mnom, još trčiš na telefon da mu se javiš?” - podelila je iskustvo svoje poznanice jedna korisnica Tvitera.

Pojedini korisnici šokirani su postupkom švalera, dok su se drugi šalili na račun ovog tvita.

- Jedan rekao: Da me žena prevari nekako bih i podneo, ali da me prevari ljubavnica - tačno pa bih poludeo - navodi se u jednom od komentara.

Jedna korisnica navela je da je poznanica ove korisnice Tvitera šljam.

- Možda taj muž otac čuva decu dok je ova sa ljubavnikom pa se ona zabrinula kao majka da se nešto nije desilo deci pa je požurila da se javi....? - upitao je jedan korisnik ove društvene mreže.

Kurir.rs

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track