NE SPADA U PRETERANO INTELIGENTNE OSOBE: Darko Glišić, šef IO SNS, odgovorio Bošku Obradoviću o "alternativi vlasti"
Foto: Kurir

FAJT

NE SPADA U PRETERANO INTELIGENTNE OSOBE: Darko Glišić, šef IO SNS, odgovorio Bošku Obradoviću o "alternativi vlasti"

Politika -

Boško Obradović, lider Dveri, osim što je ušao u ozbiljan klinč s predsednikom SSP Draganom Đilasom u emisiji "Utisak nedelje" zbog Rusije i EU, postao je i meta podsmeha brojnih tviteraša zbog pojedinih nedoslednih i nesuvislih izjava.

Obradović je tako u jednom trenutku kazao da se "rodila alternativa bivšoj i sadašnjoj vlasti".

- Rodila se aletrnativa bivšoj i sadašnjoj vlasti, rodio se treći blok - rekao je Obradović aludirajući na savez Dveri sa Novim DSS Miloša Jovanovića, Zavetnicima koje vodi Milica Đurđević Stamenkovski i POKS Vojislava Mihailovića.

Na to mu tviteraši nisu ostali dužni:

- "Alternativa bivšoj vlasti" - Miloš Jovanović i Slobodan Samardžić - u vlasti do 2012. kad su ćutali na nezavisnost Kosova i pustili 1.800 šiptarskih terorista. Vuk Jeremić - u vlasti do 2012. godine.

Darko Glišić
foto: Zorana Jevtić

Na ovu izjavu Obradovića reagovao je i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić. Upitan da prokomentariše novu alternativu vlasti, Glišić je za Kurir rtekao:

- Boško Obradović ne spada u preterano inteligentne osobe. Takva mu je i izjava. Boško spada u nasilnike, posebno prema ženama. I jedino što može da ponudi je nasilje, uostalom ono je i obeležilo njegovo političko delovanje. Taj "treći blok" je u vreme vršenja vlasti masakrirao Srbiju, i ekonomski i teritorijalno. Nije narod to zaboravio.

Obradović je u emisiji na Tv Nova S govorio i o vanrednim izborima.

- Idemo na nove izbore, pa neka Vučić objasni zašto pravi vojne vežbe sa NATO paktom koji nas je bombardovao - rekao je, između ostalog, lider Dveri.

Korisnici Tvitera su ga ponovo podsetili na to s kim je u koaliciji i na njihove "rane radove".

- A on u kolaiciji s Milošem Jovanović koji je: 2006. uveo NATO u Ministarstvo odbrane u Beogradu, 2009. držao vojne vežbe sa NATO.

(Kurir. rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track