Najnovije vesti

HILJADE SRBA SA KOSOVA I METOHIJE KREĆE PUT BEOGRADA: Više od 100 autobusa pošlo na skup Srbija nade da podrže predsednika Vučića
Foto: Privatna Arhiva

HILJADE SRBA SA KOSOVA I METOHIJE KREĆE PUT BEOGRADA: Više od 100 autobusa pošlo na skup Srbija nade da podrže predsednika Vučića

Politika

Više od 100 autobusa i 200 automobila krenulo je večeras sa Kosova i Metohije na skup “Srbija nade” kako bi podržali predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Nastavlja se podrška sa Kosova i Metohije, ovog puta sa severa Kosmeta. Žitelji Kosovske Mitrovice večeras su masovno krenuli put Beograda na skup Srbija nade” da podrže svog predsednika Vučića! Oko 40 autobusa noćas kreće iz srca Kosovske Mitrovice put Beograda.

00:20

Više od 60 autobusa sa Kosova krenulo u Beograd u znak podrške Aleksandru Vučiću

Takođe, više od 60 autobusa i preko 100 automobila iz Kosovskog Pomoravlja krenuće put Beograda da podrže predsednika Srbije Aleksandra Vučića na skupu “Srbija nade”.

autobusi
foto: Privatna Arhiva

Do sada je preko prelaza prešlo više od 1.300 Srba iz Kosovskog Pomoravlja, i očekuje se da u Beograd dođe oko 3.500 Srba iz Kosovskog Pomoravlja, od Raniluga, Ropotova, Kusca, Pasjana i drugih srpskih sredina!

1 / 4 Foto: Privatna Arhiva

Prvi autobusi sa Srbima iz Kosovskog Pomoravlja krenuli su već oko 19 sati, kako bi na vreme stigli na skup podrške predsedniku Vučiću.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja