NARODNI POSLANIK UGLJEŠA GRGUR: Puna podrška Vučiću, Vulinu i Gašiću
Foto: Kurir

NARODNI POSLANIK UGLJEŠA GRGUR: Puna podrška Vučiću, Vulinu i Gašiću

Politika -

Uglješa Grgur, narodni poslanik u Skupštini Srbije i zamenik predsednika Udruženja "Naša Drina" izjavio je da pruža apsolutnu podršku Aleksandru Vučiću i politici kojom Srbiju vuče napred. Pored toga, kaže da je apsolutno uz Aleksandra Vulina, direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA) i Bratislava Gašića, Ministra unutrašnjih poslova (MUP).

- Pre nego što je Vulin imenovan na mesto direktora BIA, a Gašić za Ministra unutrašnjih poslova, prvi sam u Srbiji govorio da ako njih dvojica ne budu na tim mestima da se plašim za bezbednost predsednika države Aleksandra Vučića. Sećate se samo kakva se hajka vodila i vodi protiv porodice predsednika države, prvenstveno njegovog brata i starijeg sina. Vulin i Gašić smetaju jer su apsolutno odani državi, predsedniku i sto odsto su rodoljubi - kaže Grgur za Kurir i nastavlja:

- Ništa nije slučajno, pa ni ovo što se dešava poslednjih dana. Konkretno mislim na hapšenje trojice razbojnika koji su naoružani do zuba prešli administrativnu liniju i ušli na teritoriju centralne Srbije. Pre ovog imali smo da je usred Beograda snajperista Alije Izetbegovića pozivao građane Srbije da valjda naoružani počnu međusobno da se tuku, a pre toga smo imali i većnicu iz Zagreba koja je po ulicama našeg glavnog grada pozivala na nerede.

- S obzirom da se dobro razumem u obaveštajni i kontraobaveštajni rad, nije mi teško da saberem dva i dva. Skoro smo imali u Draču da hrvatski specijalci obučavaju albanske, a poznato je i to ko obučava šiptarske secesioniste na teritoriji naše južne pokrajine. A vidite sami čiji građani dolaze da prave nerede na ulicama Beograda - jasan je Grgur. On naglašava da su Vučić, Vulin i Gašić su tri stuba na kojima počiva bezbednost Srbije:

- Nema dileme da su šef države, direktor Bezbednosno-informativne agencije i Ministar policije tri stuba na kojima počiva bezbednost Srbije. To su ljudi za primer i gromade čija pleća niko i ništa ne može slomiti, zato inostrani centri moći pokušavaju putem tobožnjih zahteva nezadovoljnih da utiču da Gašić i Vulin podnesu ostavke. To se nikada neće desiti, a građani Srbije vrlo dobro znaju da su Vulin i Gašić na čelu sa Vučićem najzaslužniji što se sada iza rešetaka nalaze najmonstruoznije ubice Belivuk i njegovi koljači.

- Uvek sam govorio da je narodni sud najveći i da narod i jedino narod odlučuje ko ce da ga vodi, a narod je jasno rekao da je to Aleksandar Vučić sa preko dva miliona glasova. Zato se ovi koji bi da destabilizuju Srbiju i boje izbora jer znaju da bi ih aktuelni predsednik Srbije do nogu potukao.

- Srbija je lider u regionu po svim pokazateljima, prvenstveno ekonimskim, ali i vojnim. Prva smo vojna i ekonomska sila ovog dela Evrope, a to je zahvaljujući Aleksandru Vučiću - zaključuje Uglješa Grgur.

Uglješa Grgur, Ivica Dačić
foto: privatna arhiva

Strateški sporazum Odlična saradnja sa Dačićem Igor Braunović, predsednik Udruženja "Naša Drina" i njegov zamenik Uglješa Grgur su narodni poslanici u Skupštini Srbije, na listi SPS.

- Zadovoljni smo saradnjom sa SPS. U novembru 2022. potpisali smo Strateški sporazum. Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova, predsednik ove stranke i nosilac liste, ima našu punu podršku - kaže Grgur.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track