NAŠMINKANA I NA PLAŽI? Oliverova udovica pokazala nove kupaće pa sama pomenula svoje kilograme! Dobila komentar nimalo laskav FOTO
Foto: Instagram Printscreen

destinacija nepoznata

NAŠMINKANA I NA PLAŽI? Oliverova udovica pokazala nove kupaće pa sama pomenula svoje kilograme! Dobila komentar nimalo laskav FOTO

Politika -

Državna sekretarka Milena Popović, udovica svirepo ubijenog političara s Kosmeta Olivera Ivanovića, i ove godine je na Instagramu objavila slike s letovanja gde se uslikala u novim kupaćim kostimima.

Destinacija je zasad nepoznata, mada s fotografija u daljini podseća na Jadran.

U jednoj od objava osvrnula se i na to šta "kažu za kilograme" ne precizirajući da li joj je to neko rekao ili se tako smatra za njenu visinu.

Ona je napisala sledeće:

"Kažu treba mi 5-7 kilograma manje do idealne težine. A, ja zdrava. Zadovoljna. Voljena. Srećna. Zar to nije idealno ? ???", napisala je na toj društvenoj mreži a među komentarima našle su se i reči jedne gospođe koja joj je poručila ovako:

"Svi Vam laskaju, reći ću Vam moje iskreno mišljenje. Jeste jako lepa žena, ali zaista imate višak kilograma. Vidite i sami da u kupaćem imate stomačić. Ako ste zadovoljni svojim izgledom, savetujem Vam da promenite stil oblačenja. Vaš stil mogu sebi da priušte vitke devojke, ovako deluje vulgarno."

Milena Popović, Milena Popović Ivanović
foto: Instagram Printscreen

Osim u kupaćim kostimima, slikala se i u teksas šortsu...

Kurir.rs/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track