PRIHVAĆENA KAUCIJA: Srbina iz Leposavića puštaju da se brani sa slobode
Foto: Kosovo Online, Printscreen/Facebook

Kosovo i Metohija

PRIHVAĆENA KAUCIJA: Srbina iz Leposavića puštaju da se brani sa slobode

Politika -

Urošu Vukašinoviću iz Leposavića određena je kaucija i on će tokom dana biti pušten da se brani sa slobode, potvrdio je za Kosovo onlajn advokat Nebojša Vlajić.

- Urošu je ukinut pritvor i određeno mu je jemstvo. Trudimo se da završimo formalnosti oko uplate i nakon toga će biti pušten na slobodu. Nadam se da će sve biti završeno tokom današnjeg dana - rekao je Vlajić.

Uroš Vukašinović je uhapšen 9. juna u Leposaviću, zbog navodnog napada na novinare. On je iz Leposavića prebačen u policijsku stanicu u Južnoj Mitrovici, nakon čega mu je određen jednomesecni pritvor. Vukašinović je više od mesec dana proveo u zatvoru u Podujevo.

- Presrećni smo zaista, čekamo da se obave sve formalnosti oko uplate jemstva odnosno da novac legne na račun. Ispred zatvora u Podujevu je Uroševa devojka koja ga čeka kolima i koja će ga dovesti kući - rekao je Urošev otac Radomir.

Pre dva dana iz pritvora je pušten i Dalibor Spasić, a u pritvoru se i dalje nalaze trojica Srba - Dušan Obrenović, Nenad Orlović i Milun Milenković.

Kurir.rs/Kosovo online/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track