KOKAIN PRODAVAO UPAKOVAN U KINDER JAJA! Pogledajte kako je svojevremeno uhapšen nekadašnji funkcioner Narodne stranke (VIDEO)
Foto: Adria Media TV

KOKAIN PRODAVAO UPAKOVAN U KINDER JAJA! Pogledajte kako je svojevremeno uhapšen nekadašnji funkcioner Narodne stranke (VIDEO)

Politika -

Narodni poslanik Marijan Rističević je nedavno na zasedanju Skupštine Srbije pomenuo hapšenje Aleksandra Radojičića zvanog Skojevac. Naime, u pitanju je nekadašnji potpredsednik Opštinskog odbora Narodne stranke iz Lajkovca koji je svojevremeno uhapšen zbog sumnje da je prodavao drogu.

Rističević je poslanicima u Skupštini pokazao i dve fotografije na kojima se vidi Radojičić zagrljen sa predsednikom Narodne stranke Vukom Jeremićem.

- Samo bih hteo da vas podsetim da je on uhapšen zbog toga što je prodavao drogu upakovanu u kinder jaja - rekao je Rističević.

Redakcija Kurira došla je u posed dva snimka na kojima se vidi hapšenje osumnjičenih za trgovinu narkoticima.

01:36

Hapšenje Radojičića

Na prvom snimku je hapšenje Radojičića koji je osumnjičen da je prodavao kokain, dok se na drugom vidi kako policajci u civilu u kafani hapse Marka Milinovića zbog sumnje da je od Aleksandra Radojičića kupio drogu.

01:43

Hapšenje Milinovića

Kurir rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track