"MNOGO JE LEP JUG SRBIJE! VAŽNO JE DA GA OSNAŽIMO I OJAČAMO" Vučić objavio video sa otvaranja prve deonice Auto-puta mira
Foto: Printscreen Instagram/buducnostsrbijeav

"MNOGO JE LEP JUG SRBIJE! VAŽNO JE DA GA OSNAŽIMO I OJAČAMO" Vučić objavio video sa otvaranja prve deonice Auto-puta mira

Politika -

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je otvaranju deonice Auto-puta mira (E-80) Niš-Merošina.

- Mnogo je lep jug Srbije. Važno je da osnažimo i ojačamo ovaj deo naše prelepe zemlje i zato ćemo ovde da gradimo pun profil auto-puta, jer su građani Toplice to zaslužili.

Hoću da zahvalim našim partnerima iz EU i Emanuelu Žiofreu na velikoj pomoći. Samo za ovaj put dobili smo 40 miliona evra, što je veliki novac za našu zemlju - poručio je predsednik.

- Ovo će u budućnosti biti najprometniji auto-put, koji će nas još bolje povezati sa drugim zemljama. Mi moramo da budemo promoteri saradnje, da privlačimo ljude i zarađujemo bolje, da vodimo mudru politiku spajanja i povezinja, a ne sukoba i razdvajanja.

Mnogo toga se menja, zemlja nam postaje drugačija, a moraćemo da radimo još više i jače. Srbija neće da stane, Srbija će nastaviti da se razvija i bori za svoju budućnost i izboriće se! Živela Srbija!

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track