LAŽ JE DA JE PREMIJERKA OTKAZALA POSETU BAČKOJ PALANCI! Iz Vlade Srbije reagovali na DEZINFORMACIJE!
Foto: Vlada Srbije / Slobodan Miljević

obaveštenje iz nemanjine

LAŽ JE DA JE PREMIJERKA OTKAZALA POSETU BAČKOJ PALANCI! Iz Vlade Srbije reagovali na DEZINFORMACIJE!

Politika -

Iz kabineta premijerke Ane Brnabić obavestili su javnost da su neistiniti navodi u pojedinim medijima o otkazivanju posete predsednice Vlade Srbije opštini Bačka Palanka, koja je prema njihovim navodima trebalo da se desi danas.

- Posebno zabrinjava činjenica o neistinitom obaveštavanju javnosti s obzirom na to da se od juče, 3. avgusta 2023. godine, od 13 časova, na zvaničnom sajtu Vlade Republike Srbije, u odeljku "najave i obaveštenja", nalazi najava o aktivnostima premijerke Brnabić u Republici Srpskoj u petak, 4. avgusta. U nastavku je link o aktivnostima premijerke - navodi se u obaveštenju.

Ana Brnabić
foto: Printscreen

U dopisu se podseća na program koji premijerka Brnabić ima danas u Republici Srpskoj, a o kojem su mediji blagovremeno obavešteni na sajtu Vlade Republike Srbije.

- Premijerka Brnabić jutros je imala sastanak sa predsednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem, nakon toga prisustvovala je Savetu za saradnju Republike Srbije i Republike Srpske, a planirano je da večeras prisustvuje i obeležavanju Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji Oluja. Podsećamo sve medije da pres služba Vlade Republike Srbije uvek najavljuje aktivnosti predsednice Vlade dan ranije i da su upravo te zvanične najave jedini relevantan izvor informacija o njenim aktivnostima - piše u saopštenju.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track