"JE L' IZGORELA VEŠTICA" Posle požara u Mileninom stanu na Banovom brdu, jezive poruke ne jenjavaju (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/milena_bogdan

pogrdni komentari

"JE L' IZGORELA VEŠTICA" Posle požara u Mileninom stanu na Banovom brdu, jezive poruke ne jenjavaju (FOTO)

Politika -

Mileni Popović, državnoj sekretarki u Ministarstvu turizma i omladine, pre nekoliko dana izgoreo je stan na Banovom brdu.

Definitivan uzrok požara zasad nije otkriven. Popovićeva je tog dana bila u Novom Sadu, a kada je došla u stan u Beogradu, sve je bilo uništeno.

Ona je ubrzo nakon incidenta pokazala pogrdne komentare koje dobija na mrežama, a sada je objavila i kako se na Tviteru komentariše požar koji se dogodio u njenom stanu.

Milena Popović, Milena Popović Ivanović, požar
foto: Printscreen/Instagram/milena_bogdan

"Je l veštica izgorela?" piše u opisu videa koji je objavljen na Tviteru, a Milena Popović je dodala komentar: "A ovako na Tviteru komentarišu požar koji nam se dogodio!"

Komšije Milene Popović su inače ispričale da nisu ni osetile da se nešto dešava, i dodaju da bi pozvali vatrogasce da su znali.

- Nismo ludi, pozvali bismo vatrogasce da smo išta osetili. Ne bismo ugrožavali svoju bezbednost - rekli su oni.

Nakon što je ranije stigla u Beograd i na lice mesta, Milena je rekla da je stan potpuno izgoreo. Niko me nije zvao niti obavestio da se nešto dešava.

- Nemam reči, ovo je katastrofa! Igor i ja smo bili u Novom Sadu, sad sam došla u stan i sve je uništeno! Čekamo policiju pa ćemo da vidimo šta dalje da radimo. Ne znam kako se ovo dogodilo, ne smem da spekulišem - kazala je Milena Popović na dan požara.

Kurir.rs/Informer/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track