OSTALE SAMO USPOMENE: Ovako je izgledao Milenin stan u kojem se skućila sa sinom, na selfijima provirio po koji detalj (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen

siva kuhinja, garnutura sa zelenim jastucima

OSTALE SAMO USPOMENE: Ovako je izgledao Milenin stan u kojem se skućila sa sinom, na selfijima provirio po koji detalj (FOTO)

Politika -

Milena Popović, državna sekretarka u Ministarstvu trgovine i turizma, doživela je drugi veliki udarac u životu, taman kad se skućila sa sinom i svoj život samohrane majke sa detetom dovela do kakve-takve normale, posle mučkog ubistva oca njenog sina, srpskog političara s Kosmeta Olivera Ivanovića, januara 2018.

Stan u kojem je živela sa detetom, izgoreo je u požaru.

Stan se nalazi u Beogradu, na Banovom brdu, a požar je navodno izbio u spavaćoj sobi.

1 / 4 Foto: Facebook Printscreen

Na njenim brojnim selfijima i fotografijama na Instagram nalogu može se videti tek po koji detalj iz tog stana...

Uzrok je zasad nepoznat. Proširio se po celom stanu posle čega se sve pretvorilo u prah i pepeo, a od uspomena ostale su tek fotografije na društvenim mrežama.

Na sreću, stan je bio prazan jer je Milena sa detetom bila u Novom Sadu.

Sivi zid, tamno-siva kuhinja, siva garnitura sa svetlo-zelenim jastucima, kolač za krsnu slavu, novogodišnja jelka i mačka Ružica, ruska plava, o kojoj takođe zasad nema nikakvih informacija.

Na ponekim fotografijama vidi se da su dnevni boravak i kuhinja bili otvorenog plana, spojeni u jednu veliku prostoriju. Stan je bio uređen u nijansama sive, preovladavali su tamniji tonovi, uz svetlije detalje.

Kurir.rs/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track