Najnovije vesti

"BRAVO, ČEKAMO ZLATO I U PARIZU": Predsednik Vučić čestitao Mićiću i Cabolovu medalje na Svetskom prvenstvu u rvanju u Beogradu
Foto: Instagram Printscreen/SNS

"BRAVO, ČEKAMO ZLATO I U PARIZU": Predsednik Vučić čestitao Mićiću i Cabolovu medalje na Svetskom prvenstvu u rvanju u Beogradu

Politika
21:16h

BRAVO, ČEKAMO ZLATO I U PARIZU Predsednik Vučić čestitao Mićiću osvajanje zlata na Svetskom prvenstvu u rvanju u Beogradu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Stevanu Mićiću osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Rvanju koje se održava u Beogradu.

- Srdačne čestitke našem rvaču Stevanu Andriji Mićiću na svetskom zlatu! Naša trobojka će od sada i u ovom sportu ponosno vijori na pobedničkom tronu! Cela Srbija je ponosna na Vas i ovaj ogromni uspeh! Bravo, Stevane! Čekamo zlato i u Parizu 2024. godine napisao je Vučić.

Podsetimo, reprezentativac Srbije Stevan Mićić osvojio je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u rvanju u Beogradu pobedom nad Japancem Ruijem Higučijem 7:4 u kateogiriji do 57 kilograma slobodnim stilom.

Nedugo zatim, predsednik Republike Srbije se oglasio još jednom. I to zbog svetske bronze našeg reprezentativca Hetika Cabolova:

- Još jedna sjajna vest za Srbiju od naših rvača! Hetik Cabolov osvojio je bronzu i izborio olimpijsku normu za Olimpije igre Pariz 2024! Bravo, Hetik! - poručio je Aleksandar Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track