"HRVATSKOJ ODGOVARA SLABIJA SRBIJA I ZATO PODRŽAVA PRIŠTINU!" Odalović: Kad dođemo na grancu EU oni će nas sabotirati
Foto: Dimitrije Goll, Kurir Televizija

dolazak velike petorke

"HRVATSKOJ ODGOVARA SLABIJA SRBIJA I ZATO PODRŽAVA PRIŠTINU!" Odalović: Kad dođemo na grancu EU oni će nas sabotirati

Politika -

Povodom dolaska velike petorke u Srbiju na razgovore sa predsednikom Aleksandrom Vučićem na temu Kosova i Metohije u jutarnjem programu Kurir televizije gostovali su Srđan Barac, iz Centra za društvenu stabilnost i Veljko Odalović, predsednik komisije Vlade Srbije za nestala lica.

02:34

HRVATSKOJ ODGOVARA SLABIJA SRBIJA I ZATO PODRŽAVA PRIŠTINU! Odalović: Kad dođemo na granciu EU oni će nas sabotirati

Odalović je prokomentarisao stav Hrvatske koji je ocenio kao neprijateljski prema Srbiji.

- Sve ono što se dešava je model već viđen u Hrvatskoj. Hapšenja, optužnice, ja to vidim i kroz komisiju za nestala lica. Vidim da se Priština ponaša po istom modelu kao i Zagreb. Njihovi su savetnici, njihovi su i instruktori. Nije to ništa čudno jer Hrvatskoj odgovara slabija Srbija, a podrškom Prištini misle da će oslabiti Srbiju - rekao je Odalović i dodao:

- Hrvatska šalje poruke da će ona biti ta koja će neka otvorena pitanja zatvarati onda kada dođemo na granice EU. Pa onda pokrenu pitanje granice, nestalih lica i tako dalje. Oni to ostavljaju za neki kraj kako bi mogli da pritiskaju Srbiju.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

02:53

KOSOVO I METOHIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track