OPTUŽBE NA RAČUN MINISTRA VUČEVIĆA SU ČISTA GLUPOST! Starović oštro odgovorio na lažne optužbe Aljbina Kurtija!
Foto: Kurir televizija

državni sekretar Ministarstva odbrane

OPTUŽBE NA RAČUN MINISTRA VUČEVIĆA SU ČISTA GLUPOST! Starović oštro odgovorio na lažne optužbe Aljbina Kurtija!

Politika -

Državni sekretar Ministarstva odbrane Nemanja Starović ocenio je da su optužbe Aljbina Kurtija da je "napad u Banjskoj organizovao klan iz Novog Sada, na čijem je čelu ministar odbrane Srbije Miloš Vučević" čista glupost, ističući da Kurti time "manifestuju klanovski mentalitet tipičan za albanske ekstremiste na Kosovu.

- Treba li da se osećam zapostavljeno pošto me Aljbin Kurti nije optužio da sam deo 'novosadskog klana', a rođen sam i odrastao u tom mestu?! - upitao je Starović ironično na društvenoj mreži "X".

Dodao je da su optužbe na račun Vučevića "čista glupost".

- Ozbiljnije rečeno, optužbe na račun Miloša Vučevića za organizovanje nekakvog 'klana' dok je bio gradonačelnik Novog Sada su čista glupost. Međutim, one manifestuju klanovski mentalitet tipičan za albanske ekstremiste na Kosovu . Poznata je činjenica da su Kosovo nakon 1999. godine preuzeli 'drenički klan', 'dukađinski klan' i druge kriminalne bande proistekle iz terorističke OVK, koje i dalje kontrolišu i politički i ekonomski život tamo - naveo je Starović.

Ocenio je da su takve optužbe "samoprojekcija Aljbina Kurtija".

- Imajući to u vidu, kada Kurti iznosi takve divljačke optužbe na račun gospodina Vučevića, to je više samoprojekcija nego bilo šta drugo - istakao je.

Kurir.rs/Kosovo Online

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track