"NE DOLAZI VAM PREDSEDNIK U KUĆU SVAKI DAN" Kad je Vučić došao, Stankovići nisu verovali: Pričali smo s njim ko s komšijom! (FOTO)
Foto: Instagram/avucic

priča iz leskovca

"NE DOLAZI VAM PREDSEDNIK U KUĆU SVAKI DAN" Kad je Vučić došao, Stankovići nisu verovali: Pričali smo s njim ko s komšijom! (FOTO)

Politika -

Pošto se bavi pčelarstvom, Saša je iskoristio priliku da svog specijalnog gosta iznenadi poklonom - teglom meda

LESKOVAC - Ne dolazi vam predsednik svaki dan u kuću, bili smo iznenađeni i nismo mogli da verujemo, ali kada smo seli da popričamo, verujte kao da sam razgovarao sa komšijom, veli Saša Stanković opisujući jučerašnji susret kod njih u kući uLeskovcu.

Saša je kaže bio na korak od toga da napusti svoj rodni grad i uputi se za Nemačku u potrazi za boljim životom.

- Našao sam posao u Nemačkoj, sredio sve papire i bukvalno sam imao vizu u džepu, ali kada se otvorila kompanija Aptiv video sam priliku da mogu svoju budućnost da provedem u Leskovcu, i to je trenutak koji je sve promenio - kaže Saša i dodaje da je o tome razgovarao sa predsednikom.

Dok su ljudi u Leskovcu mogli samo da sanjaju o otvorenim fabrikama i novim putevima, taj san je za njih sada već postao realnost. Pre 11 godina niko nije verovao da će u Leskovac doći velike kompanije poput Aptiva u kojoj radi i Saša, a koji nam je predočio kako je izgledao susret sa predsednikom.

- Znate, ne dolazi vam predsednik baš svaki dan u kuću. I supruga i ja smo bili baš iznenađeni, nismo mogli da verujemo, ali kada smo seli da popričamo, verujte kao da pričam sa komšijom, eto takav sam utisak imao - priča Saša za Novosti i dodaje:

- Drago mi je da sam sa predsednikom imao priliku da se upoznam i pričam o porodici i deci. Osim toga, predsednik je najavio boljitak i što se tiče plata i što se tiče penzija, rekao je i da se radi pruga Beograd-Niš, tako da ćemo do prestonice moći da dođemo za dva sata, što je jako dobro i korisno.

Pošto se bavi pčelarstvom, Saša je iskoristio priliku da svog specijalnog gosta iznenadi poklonom - teglom meda, ali neobičnog pakovanja. - Poklonio sam mu med i oduševio se poklonom jer je bilo malo specifično pakovanje, u pitanju je drvena košnica - rekao je Stanković.

Kurir.rs/Novosti

Bonus video:

00:19

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas članove porodice Janković sa Kosova i Metohije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track