”AKO LJAJIĆ NE NAPUSTI LOKAL ZA TRI DANA, ZAPALIĆEMO KUĆU” Jezive pretnje vlasniku, SDPS prijavila slučaj policiji u Baču (FOTO)
Foto: Kurir

sa ciljem da se SDP Srbije izbaci iz zakupljenih prostorija

”AKO LJAJIĆ NE NAPUSTI LOKAL ZA TRI DANA, ZAPALIĆEMO KUĆU” Jezive pretnje vlasniku, SDPS prijavila slučaj policiji u Baču (FOTO)

Politika -

Vlasniku lokala u kome se nalazi sedište Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije u Baču, juče su upućene pretnje, sa ciljem da se SDP Srbije izbaci iz zakupljenih prostorija, saopštila je ta stranka čiji je lider Rasim Ljajić.

U pisanoj poruci, ubačenoj u dvorište M.M, vlasnika lokala u kome se nalazi kancelarija Opštinskog odbora SDP Srbije u Baču, navedeno je sledeće: ”Ako Ljajić ne napusti lokal za tri dana zapalićemo kuću”.

Socijaldemokratska partija Srbije danas je prijavila ovaj slučaj policiji u Baču i od nadležnih državnih organa zahteva da u najkraćem roku otkriju počinioce ovog krivičnog dela i adekvatno ih kazne.

Ljajić
foto: Kurir

Opštinski odbor Socijaldemokratske partije Srbije u Baču će, bez obzira na pretnje, nastaviti svoje redovne aktivnosti u cilju pripreme za predstojeće parlamentarne i pokrajinske izbore.

Kurir.rs

Bonus video:

00:48

RASIM LJAJIĆ ČUDOM PREŽIVEO: U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Ražnja volanom poginuo Branko Gogić

Bonus video:

02:33

ITALIJA BI MOGLA DA PODRŽI SRBIJU U PREGOVORIMA ZA KiM! Petrović: Stav zapada nije jedinstven, Mađarska protiv sankcija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track