"SHVATILI SU DA SU MOJE PALAČINKE NAJBOLJE": Vučić sa kuvarima uoči početka Gastronomskog sajma i Sajma vina u Beogradu (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

"SHVATILI SU DA SU MOJE PALAČINKE NAJBOLJE": Vučić sa kuvarima uoči početka Gastronomskog sajma i Sajma vina u Beogradu (FOTO)

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas učestvuje na otvaranju Drugog međunarodnog sajma vina Vinska vizija Otvorenog Balkana.

Uoči početka sajma, predsednik se oglasio na Instagram profilu "buducnostsrbijeav".

"Pošto su shvatili da su moje palačinke najbolje, veliki šefovi (najbolji kuvari) primili su me u svoje redove. Dobro došli na Gastronomski sajam i Sajam vina u Beogradu.", poručio je šaljivo predsednik Srbije.

Podsetimo, sajam se održava pod pokroviteljstvom vlada Republike Srbije, Republike Albanije i Republike Severne Makedonije, a u okviru inicijative Otvoreni Balkan.

Današnji dan je posvećen profesionalnim kupcima i zvanicama, a od petka do nedelje, kada se sajam zatvara, biće otvoren i za građanstvo, najavili su organizatori.

Sajam ove godine okuplja više od 600 izlagača iz brojnih vinarija, destilerija, gastronomskih kompanija, i to iz više od 28 zemalja što je duplo više izlagača nego lane.

Kurir.rs

Bonus video:

01:03

Predsednik Vučić obilazi štandove na sajmu vina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track