Najnovije vesti

MARINIKA BI DA PRAVI VLADU SA ZAVETNICIMA: Đilasovoj ekipi puna usta evropskih vrednosti, ali ZA VLAST BI SVE PRODALI!
Foto: Beta/Milan Ilić, BETA/Amir Hamzagić

karte su otvorene

MARINIKA BI DA PRAVI VLADU SA ZAVETNICIMA: Đilasovoj ekipi puna usta evropskih vrednosti, ali ZA VLAST BI SVE PRODALI!

Politika
10:41h

Marinika Tepić, perjanica na listi Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja", rado bi za šaku vlasti i privilegija uskočila čak i u desničarske čizme, baš one kojima gaze Milica Đurđević Stamenkovski i njeni Zavetnici.

Glasnogovornica Đilasa priznaje da se njenoj ekipi ništa ne može isprečiti na ostvarivanju plana dolaska na vlast, pa je tako ona izjavila da će Đilasova koalicija posle izbora napraviti vladu sa Zavetnicima.

- Verujem da svako ko glasa za Zavetnike glasa za promenu režima Aleksandra Vučića, da su iskreno protiv politike vladajućih stranaka i ja te ljude iskreno poštujem, bez obzira na to što su dobrim delom naše politike različite. Naš stav je jasan: posle ovih izbora treba napraviti tehničku vladu od stranaka sadašnje opozicije - navela je Marinika Tepić u intervjuu za Novu.

Ovim se nedvosmisleno pokazuje da ljudi koji vuku konce u takozvanoj proevropskoj opoziciji nemaju ama baš nikakvu politiku i da im je svejedno hoće li Srbiju voditi ruske političke ekspoziture, tvrdokorni nacionalisti i antizapadni populisti. Sve je dobrodošlo i sve se treba upakovati samo da se vlast osvoji.

Dragan Đilas, Marinika Tepić, Aleksandar Ćuta Jovanović, Radomir Lazović, Nebojša Zelenović, Zoran Lutovac
foto: Kurir TV, Nemanja Nikolić, Beta/Miloš Miškov

Ovo je svakako korisna informacija koju je podelila Marinika Tepić sa celokupnom javnošću. Ona otkriva i prave namere okupljenih oko liste "Srbija protiv nasilja", ali i ostalih navodno ideološki različitih izbornih kolona. A pre svega govori sasvim ogoljeno o tehnokratiji za kojom će bez dileme posegnuti ne bi li okusili ukus vlasti.

Da li su Dragan Đilas, Marinika Tepić, Mirislav Aleksić, Radomir Lazović i ostali promo-likovi liste "Srbija protiv nasilja" spremni da progutaju ekstremno prorusku priču Zavetnika? Hoće li im Milica Zavetnica posle izbora biti dovoljno ubedljiva da ih okrene od evropskih vrednosti, pa će i oni horski ponavljati da Srbiji ipak nije mesto u EU?

Uvodimo li one sankcije Rusiji kako je Đilas najavljivao? Šta tehnička vlada, o kojoj maštaju Dragan Đilas i Marinika Tepić, tačno znači na polju nacionalne i državne politike? Hoćemo li s njima braniti ili pustiti Kosovo? Kako će Đilasovi evrofanatici progutati i druge desničarske ekstreme, poput prava LGBT zajednice ili prava žena na abortus? Hoćemo li u Beogradu pod njihovom vlašću dogodine imati gej paradu ili ćemo se vratiti na 2010. kada su se lupale glave svakome ko je prošetao u šarenijoj garderobi?

Spojiti nespojivo u politici, igrati na kartu matematike, odbaciti svaku ideologiju, zanemariti propagirane programe i ideje, baviti se političkim inžinjeringom... znači samo jedno - pljunuti na sopstvene birače!

Kurir.rs

Bonus video:

00:53

Marinika Tepić udara u klupu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track