NA PREDSTOJEĆIM IZBORIMA GLAS NARODA ĆE POKAZATI JASAN PUT SRBIJE: Vučić se sastao sa predstavnicima misije ODIHR-a (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

NA PREDSTOJEĆIM IZBORIMA GLAS NARODA ĆE POKAZATI JASAN PUT SRBIJE: Vučić se sastao sa predstavnicima misije ODIHR-a (FOTO)

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas predstavnike Kancelarije OEBS za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) zadužene za posmatranje vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji raspisanih za 17. decembar i tom prilikom istakao da je Srbija, kao i uvek do sada, posvećena unapređenju izbornog procesa.

"Dobar razgovor sa predstavnicima Misije ODIHR-a u vezi sa predstojećim izborima u Srbiji. Naša zemlja je, kao i uvek do sada, posvećena unapređenju izbornog procesa, u skladu sa težnjama usmerenim na ukupnu demokratizaciju društva, a u okvirima zakona i uz poštovanje preuzetih obaveza", napisao je Vučić na svom Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

Predsednik Vučić je izrazio očekivanje da će predstojeći izbori proteći fer, u demokratskim uslovima i da će glas naroda pokazati jasan put Srbije.

Kurir.rs

Bonus video:

00:11

Predizborni skup liste „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track