NAJLEPŠI BADNJI DAN U PREDSEDNIŠTVU Vučić: Draga deco, ovo je vaša kuća, čuvajte našu kulturu i časno ime velikog srpskog naroda
Foto: screenshot Video Plus

družio se sa srpskom decom iz Severne Makedonije pa im uručio poklone

NAJLEPŠI BADNJI DAN U PREDSEDNIŠTVU Vučić: Draga deco, ovo je vaša kuća, čuvajte našu kulturu i časno ime velikog srpskog naroda

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas, na Badnji dan decu srpske nacionalnosti iz Republike Severne Makedonije.

- Draga deco, ovo je vaša kuća, čuvajte našu kulturu i časno ime velikog srpskog naroda - rekao je predsednik naglasivši da je srećan što danas može da ih ugosti. Obratio im se rečima Nikolaja Velimirovića pa svima koji danas slave čestitao Badnji dan, posebno našem stradalnom narodu na Kosovu i Metohiji koji čuva svoje srpsko ime i prezime.

1 / 8 Foto: screenshot Video Plus

Deca borave u poseti Beogradu povodom božićnih praznika.

U ime dečice koja su došla iz Severne Makedonije obratila se Angelina koja se zahvalila na toplom dočeku, na svakoj pomoći koju su predsednik i Srbija uputili regionu u najtežim danima pa pokazala i poklon koji su spremili za predsednika.

Mala Angelina je kazala i da je njihova dužnost da čuvaju srpsku tradiciju i kulturu, jezik i da se drže zajedno jer jedino tako mogu da opstanu.

Badnji dan, Predsedništvo
foto: Printscreen

Predsednik je razgovarao sa decom i podelio božićne paketiće pa narodu Severne Makedonije, našoj braći kako je rekao, čestitao Badnji dan i Božić.

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

Puna hala u Prokuplju na predizbornom skupu liste Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track