NESTOROVIĆEVA LISTA ODGOVORILA ŠAPIĆU: Ne podržavamo koaliciju ni sa SNS-SPS, ni sa koalicijom "Srbija protiv nasilja" i NADA!
Foto: Zorana Jevtić

saopštenje

NESTOROVIĆEVA LISTA ODGOVORILA ŠAPIĆU: Ne podržavamo koaliciju ni sa SNS-SPS, ni sa koalicijom "Srbija protiv nasilja" i NADA!

Politika -

Udruženje "Mi - Glas iz naroda", na čelu sa Branimirom Nestorovićem, oglasilo se povodom javnog poziva potpredsednika SNS i predsednika Privremenog organa Grada Beograda Aleksandra Šapića na potencijalnu saradnju.

- Ne podržavamo koaliciju ni sa koalicijom SNS-SPS ni sa potencijalnom koalicijom "Srbija protiv nasilja" i NADA - saopštilo je udruženje "Mi - Glas iz naroda", koje je na decembarske izbore izašlo sa listama čiji su nosioci za republiku bili Branimir Nestorović, a za Beograd Aleksandar Jerković. Obe ove liste prešle cenzus i osvojile mandate.

Kako se navodi, zainteresovani su da preuzmu "potpunu odgovornost u vlasti, bez pravljenja kompromisa sa dosadašnjim načinom vladanja svih “post-petooktobarskih vlasti”, a to sa naših 6 mandata nije ni realno niti bi bilo fer za očekivati”.

- Ako ne bude formirana nova gradska većina mimo nas, i budu raspisani novi izbori, sada već kao parlamentarna lista imaćemo bolju priliku da predstavimo naš plan i program za upravljanje Beogradom, što će dati glasačima jasniji izbor od onog koji su imali na prethodnim izborima - navodi ovaj pokret.

U saopšenju isključuju mogućnost bilo kakvog dogovora.

- "Mi - Glas iz naroda" nije bio ni sa kim u koaliciji ni za republičke ni za gradske izbore, nismo na to ni imali pravo kao udruženje građana. Stoga mi i nemamo koalicione partnere s kojima treba da se dogovaramo o bilo čemu. Svi naši kandidati i za Narodnu skupštinu Srbije i za Skupštinu grada Beograda bili su isključivo kandidati liste "Mi - Glas iz naroda” - piše u saopštenju.

Kurir.rs/A.Ć.

Bonus video:

06:47

IZBORI U BEOGRADU ĆE SE PONOVITI UKOLIKO SE NESTOROVIĆ NE ODLUČI! Božić: Radujem se jer će građani dati još veće poverenje SNS-u

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja