BEOGRAĐANI PORUČILI PALAČINKE PREKO DOSTVLJAČA, JEDNO VIDELI NA REKLAMI, A ONO ŠTO SU DOBILI: Otvorili kutiju pa se šokirali FOTO
Foto: Profimedia, Shutterstock

dešava se

BEOGRAĐANI PORUČILI PALAČINKE PREKO DOSTVLJAČA, JEDNO VIDELI NA REKLAMI, A ONO ŠTO SU DOBILI: Otvorili kutiju pa se šokirali FOTO

Društvo -

Mnogim građanima se dešava da hranu koju poruče iz restorana ili brze hrane kada stigne na adresu izgleda drugačije odnosno lošije nego na reklami.

To potvrđuje i jedna od poslednjih objava Udruženja za zaštitu potrošača Efektiva na društvenoj mreži X (Tviter) u kojoj su objavili i fotografije palačinke koji su građani poručili i one koju su dobili od dostavljača.

- Koliko često vam se desi da naručite hranu, koja kada stigne, izgleda drugačije (lošije) nego na reklami - navodi se u objavi sa fotografijama.

Građani su im dostavili i mejl u kome se navodi da su otkrili interesantan primer prevare odnosno podvale.

- Poručili smo palačinke preko dostavljača iz jednog restorana. Jedno smo videli na fotografijama, a drugo smo dobili - napisali su oni i dostavili fotografije palačinke kako izgleda na reklami i navodno one koju su oni dobili.

1 / 3 Foto: Printscreen/ X

U komentarima ispod objave ljudi su napisali svoja slična negativna iskustva.

- Naručio sam ne skoro salčiće, a dobio kutiju kolačića sa neke svadbe iz restorana sve onako istrešeno iz tanjira, falile samo čačkalice i pikavci - navodi se u jednom komentaru, dok u drugom stoji:

- Desilo mi se slično sa jednim ugostiteljskim objektom sa tajlandskom hranom, naravno da sam im skrenula pažnju i nikada više neću ništa naručiti od njih jer dovode ljude u zabludu.

U komentarima je jedan građanin napisao i da je preko dostave dobio picu sa slepljenim testom.

- Redovno naručujem preko dostava, jednom sam naručio picu, dobio sam je u "jajastom" obliku, testo slepljeno. Pojedoh je, ali u tom restoranu/ piceriji vise ne naručujem - glasi jedan od komentara, dok, sudeći po reakcijama, ima i onih kojima je ova palačinka koju su dobili izgledala bolje od one sa reklame.

Bonus video:

03:13

OVIM BI SAZNALI KAKO NAS TRGOVCI ŠIŠAJU CENAMA Gavrilović: To bi nam pomoglo da nađemo alternative, a informacije DELIMO JAVNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja