VUČIĆ SUMIRAO RADNU NEDELJU, UPUTIO MOĆNU PORUKU SRPSKOM NARODU Svetinja koju čuvate mnogo je veća od sile koja vas napada (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

VUČIĆ SUMIRAO RADNU NEDELJU, UPUTIO MOĆNU PORUKU SRPSKOM NARODU Svetinja koju čuvate mnogo je veća od sile koja vas napada (VIDEO)

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sumirao je proteklu nedelju u video snimku koji je objavio na svom Instagram nalogu.

- Snažnu diplomatsku aktivnost u proteklih sedam dana obeležili su brojni važni susreti, od kojih je u strateškom smislu svakako najznačajniji bio sastanak sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom. Jedan od najbitnijih rezultata moje posete Parizu jeste dogovor koji će u vojnom smislu izuzetno ojačati odbrambenu moć naše zemlje - naveo je predsednik pa dodao:

- S druge strane, u narednim nedeljama, borićemo se svim političkim sredstvima da sačuvamo obraz i ugled Srbije, ponoseći se svojom najlepšom, crveno-plavo-belom trobojkom koju niko nikada neće moći da nam oduzme i koju nikome nikada nećemo dati, kao što im nećemo dati da srpski narod okarakterišu kao najgori narod na svetu - napisao je, i na kraju dodao moćnu poruku: - Svetinja koju čuvate je mnogo veća od sile koja vas napada. Narode srpski, glavu gore, borićemo se snažno! Zapamtite moje reči, pobediće Srbija!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track