ČEDO, JE L TRAŽIŠ ZETA? Lider LDP pati zbog MEZIMICE, a udvarači traže šansu kod LEPE JOVANOVIĆEVE KĆI: Ostasmo Jela i ja...
Foto: instagram.com/printscreen

emotivan

ČEDO, JE L TRAŽIŠ ZETA? Lider LDP pati zbog MEZIMICE, a udvarači traže šansu kod LEPE JOVANOVIĆEVE KĆI: Ostasmo Jela i ja...

Politika -

Čedomir Jovanović, lider LDP, često je aktivan na društvenim mrežama gde piše i komentare koji neretko naprave "bum" u javnosti. Osim politčkih stavova, Jovanović itekako voli da sa pratiocima podeli i trenutke iz privatnog života i pokaže privrženost porodici.

Čedomir Jovanović, Čeda Jovanović, Jelena Jovanović
foto: Facebook Printscreen/Čedomir Jovanović

Supruga Jelena Jovanović je najčešće u prvom planu, a političar se ne libi da sa korisnicima društvenih mreža podeli svoje emocije prema njoj. Ništa manje nije emotivan ni kad je reč o njihovo četvoto dece - Mihajlu Lajfu, Jani Hart, Anđeliji Fejt i Zori Fej.

Jovanović je sada, uz fotografiju sa sinom Mihajlom, koji je već nekoliko godina na školovanju u inostranstvu, i sa najstarijom, prelepom ćerom Janom Hart, koja je nedavno proslavila punoletstvo, objavio i emotivnu poruku, pre bi se reklo patnju, što i lepa Jana ide iz porodičnog gnezda. Prepostavlja se, takođe na školovanje u inostranstvu.

Jana Hart, Jana Hart Jovanović
foto: Instagram Printscreen

Patio Čeda za mezimicom ili ne, to nije smetalo pojedinim pratiocima na društvenoj mreži Iks da mu se ponude za zeta.

Bonus video:

00:08

Čeda Jovanović sa ženom i decom na dočeku Nove godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja