BURNA RASPRAVA U PARLAMENTU Milenko Jovanov: Uvesti obavezan psihijatrijski pregled za svakog poslanika
Foto: Nenad Kostić

sednica

BURNA RASPRAVA U PARLAMENTU Milenko Jovanov: Uvesti obavezan psihijatrijski pregled za svakog poslanika

Politika -

Milenko Jovanov, šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", je u Skupštini Srbije istakao da bi, pored Zakona o izmenama i dopunama zakona o lokalnim izborima, narodni poslanici mogli da predlože i Izmene i dopune zakona o izboru narodnih poslanika.

On je, reagujući na govor narodnog poslanika Demokratske stranke Srđana Milivojevića, poručio da bi trebalo ustanoviti obavezan psihijatrijski pregled za svakog poslanika.

Skupština Srbije
foto: Nenad Kostić

- Jer onaj koji misli da ovde deli lekove, očigledno da je postao otporan na sve lekove koji su poznati današnjoj medicini - poručio je šef poslaničke grupe naprednjaka i dodao:

- Posle svakih republičkih izbora oni imaju izbore u svojoj stranci. I sad se pojavio neki Bane Kuzmanović koji bi da se kandiduje, pojavio se bivši poslanik Gavrilović koji bi da se kandiduje. Ali problem je u tome što kažu da od ovog koji je sad govorio zavisi ko će da pobedi. I onda da bi se dodvorili njemu, da im da nekakvu jadnu podršku, daju mu ovde da lupeta čovek, da se poverava, da iznosi ono što ga tišti.

Kurir.rs

Bonus video:

02:10

RADENOVIĆ: Još jednom pozivam opoziciju da se uključi u rad, da zajedno unapredimo parlament

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track