ĆUTA U TEORIJAMA ZAVERE, PRIVIĐA MU SE RUDNIK U CENTRU BEOGRADA! Lider Ekološkog ustanka objavio bizaran snimak (VIDEO)
Foto: Milos Tesic/ATAImages

izgubio kompas

ĆUTA U TEORIJAMA ZAVERE, PRIVIĐA MU SE RUDNIK U CENTRU BEOGRADA! Lider Ekološkog ustanka objavio bizaran snimak (VIDEO)

Politika -

Vođa Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta prevazišao je i sam sebe u bizarnim performansima. Ono što je danas uradio toliko je prebacilo granice zdrave pameti da se javnost s pravom pita otprilike šta mu bi da zakorači u Zonu sumraka.

Jovanović je izgleda odlučio da pojača svoj imidž galamdžije i nekonvencijalnog političara, pa je nadogradnju pronašao u jednoj potpuno suludoj teoriji zavere i, što je najcrnje od svega, rešio je da je podeli sa svima.

On je danas objavio video na Tok-tok nalogu Ekološkog ustanka u kojem u kameru priča kako su Kinezi pronašli zlato ispod zgrade Skupštine Srbije, te da Vlada Srbije upravo vanredno zaseda i razmatra da premesti skupštinsko zdanje na drugo mesto i tako pretvodi strogi centar Beograda u rudnik.

- Ekološki ustanak je upravo dobio ekskluzivnu informaciju da su Kinezi na ovoj lokaciji iza nas, gde je trebalo da bude podzemna garaža našli ogromne rezerve zlata i u ovom trenutku u toku je hitan sastanak Vlade. Razmišlja se da zgrada Narodne skupštine bude dislocirana, a da na ovom mestu bude rudnik. Čim budemo dobili više informacija odmah ćemo obavestiti javnost - raportirao je Jovanović sa Trga Nikole Pašića.

@ekoloskiustanak

EKSLUZIVNO!!! Ekološki ustanak je upravo došao do informacije da su Kinezi pronašli velike rezerve zlata u centru Beograda. MOGUĆE OTVARANJE RUDNIKA!

♬ original sound - Ekološki ustanak

Najbolja preporuka je da sami poslušate Jovanovića u priloženom videu i pokušate da proniknete njegov tok misli. Srećno nam svima bilo.

Bonus video:

52:04

CRVENI KARTON 23.09.2023 ALEKSANDAR JOVANOVIĆ ČUTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track