Odbor za Kosovo o dosadašnjem dijalogu

Sednica

Odbor za Kosovo o dosadašnjem dijalogu

Politika -
Sednici bi trebalo da prisustvuju ministar spoljnih poslova Ivan Mrkić, savetnik predsednika Srbije Marko Đurić, direktor vladine Kancelarije za KiM Aleksandar Vulin i direktor vladine Kancelarije za stručne i operativne poslove u pregovaračkom procesu Beograda i Prištine Dejan Pavićević

BEOGRAD - Skupštinski Odbor za Kosovo i Metohiju održaće danas sednicu, na čijem je dnevnom redu informisanje članova tog radnog tela o dosadašnjem toku dijaloga sa privremenim instituicijama samouprave u Prištini.

Kako je rekao predsednik Odbora Milovan Drecun, sednici bi trebalo da prisustvuju ministar spoljnih poslova Ivan Mrkić, savetnik predsednika Srbije Marko Đurić, direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin i direktor vladine Kancelarije za stručne i operativne poslove u pregovaračkom procesu Beograda i Prištine Dejan Pavićević.

Sednica tog odbora, na kojoj je trebalo da se raspravlja o dosadašnjem toku dijaloga, bila je prvobitno zakazana za 19. oktobar, ali je odložena zbog sastanka premijera Srbije Ivice Dačića i kosovskog premijera Hašima Tačija sa visokom predstavnicom EU Ketrin Ešton u Briselu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track