BRUKA: Savetnik CG ministra izvređao Srbe

Skandal

BRUKA: Savetnik CG ministra izvređao Srbe

Politika -
Savetnik ministra kulture Crne Gore Agron Camaj na Fejsbuku psovao i vređao srpske izbeglice

Baš je načitan!Savetnik ministra kulture Crne Gore za međunarodne odnose i evropske integracije Agron Camaj žestoko je vređao srpske izbeglice i navijače koji su bodrili selekciju Srbije na tek završenom Evropskom prvenstvu za rukometašice. On je na svom Fejsbuk profilu psovao i pričao o tome kako mu je super što „horde izbeglica iz okupiranih srpskih zemalja, kojima Crna Gora dade sve“, pljuju po toj istoj Crnoj Gori.Camaj je takođe istakao da bi bivšeg poslanika SDP Ervina Spahića poslao na vešala, da bi se potom vrlo brzo izvinio za svoje neshvatljivo ponašanje.- Bio sam izrevoltiran nekim stvarima i zato sam to napisao. To je bio mentalni revolt. Neprimereno sam reagovao, emocije su mi se izmakle kontroli, zato se svima izvinjavam. Ne umem to da objasnim, a sve sa Fejsbuka ću skloniti. Ne poznajem Ervina Spahića i ne umem da objasnim zbog čega sam napisao to što sam napisao. Nisam neko ko ima težinu u ovoj državi i imajte u vidu da niko ne stoji iza mene - rekao je Camaj za crnogorske medije.

Agron Camaj: Izvinjavam se svima, ne znam šta mi je bilo
Agron Camaj: Izvinjavam se svima, ne znam šta mi je bilo

Camaj ostaje bez poslaMinistarstvo kulture Crne Gore ogradilo se od poruka Agrona Camaja i najavilo da mu neće produžiti ugovor koji ističe 31. decembra.- Agron Camaj, pravnik iz Podgorice, nije imao rešenje za savetnika ministra, već je bio angažovan po ugovoru o delu u Ministarstvu kulture za obavljanje poslova iz oblasti međunarodne saradnje i evropskih integracija u oblasti kulture. Za te poslove Ministarstvo ga je angažovalo do 31. decembra 2012, nakon čega se njegov angažman u Ministarstvu završava - rekli su u ovom ministarstvu.

Šta je sve pomahnitali političar poručio Srbimal Uz zvuke „Marša na Drinu“ zasijao je BLJESAK crnogorske rukometne OLUJE... Vostani, Serbio, sva, pođite sutra u Arenu, imaćete priliku da još jednom izviždite himnu Crne Gore.l Nego, meni su super one horde izbeglica iz okupiranih srpskih zemalja kojima Crna Gora dade dom, posao, sve - pa ih eno u Areni sve četnik do četnika, pljuju po istoj toj Crnoj Gori. Žive bile, devojke! Vi ste veće od svega onoga što je bilo protiv vas i nas na tribinama.l Zviždite himni, pi*** li vam materina, zviždite! Zviždite Crnoj Gori!!! Zviždite i ne prestajte! Jer nismo samo zbog tog zviždanja, samo zbog vašeg jada i bede postali evropski šampioni u vaterpolu, bili drugi u rukometu u Londonu, samo zbog tog zviždanja je onaj mali zabio trojku u poslednjoj sekundi... Zviždite, stoko!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track