Najnovije vesti

Dačić ide u FBI

Molitveni doručak

Dačić ide u FBI

Politika
Premijer Srbije prisustvovaće Molitvenom doručku, srešće se sa zamenikom državnog sekretara Vilijamom Bernsom i članovima srpskog Kokusa u Kongresu

VAŠINGTON - Premijer Srbije Ivica Dačić sastaće se sledeće nedelje u Vašingtonu sa zamenikom američkog državnog sekretara Vilijamom Bernsom, kao i sa direktorom Federalnog istražnog biroa (FBI) Robertom Milerom.Kako je rečeno u američkoj administraciji, predsednik srpske vlade će tokom trodnevne posete Vašingtonu i prisustva na Molitvenom doručku, imati niz susreta u Kongresu Sjedinjenih Država i sa predstavnicima bezbednosnog sektora.Dačić će se sastati sa članovima srpskog Kokusa u Kongresu, koji broji tridesetak senatora i kongresmena iz obe partije, demokratske i republikanske.

Pored premijera Srbije, na Molitvenom doručku će biti ipomoćnica ministra spoljnih poslova Ljubica Vasić i državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Vladimir Božović.

Molitveni doručak će biti održan 7. februara, uz prisustvo predsednika SAD Baraka Obame, visokih političkih i vojnih zvanica vašingtonske administracije, kao i uglednih gostiju iz sveta.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...