SNS: Đilas koristi tešku situaciju u kojoj se Srbija našla!

Kupi poene

SNS: Đilas koristi tešku situaciju u kojoj se Srbija našla!

Politika -
Srpska napredna stranka je užasnuta poslednjim izjavama Dragana Đilasa, koji je, zajedno sa svojom Demokratskom strankom, najveća štetočina u Srbiji, saopštio SNS

BEOGRAD - Srpska napredna stranka ocenila je danas da lider DS Dragan Đilas "sramno koristi tešku situaciju u kojoj se Srbija našla da bi sakupio koji jeftin politički poen" i nazvala ga "najvećom kukavicom koja postoji na političkoj sceni Srbije".

"Srpska napredna stranka je užasnuta poslednjim izjavama Dragana Đilasa, koji je, zajedno sa svojom Demokratskom strankom, najveća štetočina u Srbiji. Dragan Đilas sramno koristi tešku situaciju u kojoj se Srbija našla da bi skupio koji jeftin politički poen", navodi se u saopštenju SNS.

Kako smatraju naprednjaci, ni Đilas ni Demokratska stranka "ne znaju koje stavove zastupaju", pa "jedan dan kažu da je neko izdao, drugi dan da je neko protiv Evrope, a treći dan ko zna šta već". Đilas je ranije danas zatražio od vladajuće koalicije da pokaže odgovornost i građanima kaže istinu i da "ne pere ruke od pregovora koji su Srbiju doveli u nepovoljnu poziciju".

Lider demokrata je na konferenciji za novinare poručio državnom vrhu da ako nema hrabrosti da preuzme odgovornost, dođu u parlament i kažu istinu "kakva god da je"."Odakle mu uopšte obraz da on nekome govori da treba da izađe sa jasnim stavovima?", upitali su u SNS.

Naprednjaci u saopštenju navode i da srpsko državno rukovodstvo ima jasne stavove, a da je prvi potpredsednik vlade i lider SNS Aleksandar Vučić nedvosmisleno dao do znanja građanima kakva je situacija. "Jedino do sada nismo čuli konkretno mišljenje Dragana Đilasa, koji kukavički ćuti", tvrde u SNS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track