Najnovije vesti

Živković: Idi sanjaj Mrkonjića!  Milićević: Tebe neću sigurno!

Fajt: Bivši demokrata vs Socijalista

Živković: Idi sanjaj Mrkonjića! Milićević: Tebe neću sigurno!

Politika
E, da vas direktno pitam kako je prošlo druženje s Koletom na salašu pre neki dan - bocnuo je Milićević na društvenoj mreži Tviter Živkovića, koji mu je uzvratio da je „nešto pomešao... piće, ljude, informacije‘“

BEOGRAD - Dokolica.
Predsednik Nove stranke i nekadašnji zamenik predsednika DS Zoran Živković ukrstio je koplja sa osnivačem Gej-strejt alijanse i članom Glavnog odbora SPS Borisom Milićevićem. Posle žustre rasprave o političkoj situaciji u državi, sukob je prešao i na lični nivo.

- E, da vas direktno pitam kako je prošlo druženje s Koletom na salašu pre neki dan - bocnuo je Milićević na društvenoj mreži Tviter Živkovića, koji mu je uzvratio da je „nešto pomešao... piće, ljude, informacije‘“.

- Nisam pominjao nikakvo piće. A „informacija“ jeste da ste pričali o vinogradima - nastavio je Milićević aludirajući na Živkovićevu ljubav prema vinogradarstvu, što je Živkovića nasmejalo.

- Hahaha... pojma ti nemaš. Tako neobavešten, a već socijalista... Mirno spavaj i sanjaj Mrkonjića - poručio je Živković s namerom da zaustavi prozivke, ali je, ipak, poslednja bila Milićevićeva:
- Tebe sigurno neću, propali političaru. Sedi di si, ni za di si nisi.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...