Ružić: Ne treba praviti famu oko rekonstrukcije vlade

Simboličan datum

Ružić: Ne treba praviti famu oko rekonstrukcije vlade

Politika -
Sve je ovo počelo da liči na "porođajne bolove". Na rekonstrukciju treba gledati kao iskorak napred, naveo je predsednik Izvršnog odbora SPS

BEOGRAD - Predsednik Izvršnog odobra Socijalističke partije Srbije Branko Ružić ocenio je danas da ne treba praviti famu oko rekonstrukcije vlade i dodao da ona neće biti gotova do 27. jula.

"Ne treba praviti famu oko rekonstrukcije, sve je ovo počelo da liči na "porođajne bolove". Na rekonstrukciju treba gledati kao iskorak napred", rekao je Ružić.

On je rekao da u vladajućoj koaliciji nema problema, pošto, kako je ocenio "to nije bračna zajedenica u kojoj ima emocija".

Ružić je kazao da očekuje niz sastanaka lidera vladajuće kolacije i istakao da rekonstrukcija neće biti završena 27. jula.

"Naravno da do tada neće biti sve završeno. 27. juli je simboličan datum, tada se navršava godinu dana rada vlade. Svoj epilog priča dobija, na sednici Parlamenta na kojoj će se raspravljati o toj temi", rekao je Ružić.

On je kazao da bi do 27. jula trebalo da se znaju kadrovske promene u vladi, ali je istakao da personalna rešenja nisu bitna, već da je suštinsko pitanje kako rad vlade učiniti efikasnijim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track