Priznajem, imao sam svoju vizitkartu Presa!
Foto: Marina Lopičić

Miodrag Miki Antonijević o svojoj ulozi u Miškovićevim dnevnim novinama

Priznajem, imao sam svoju vizitkartu Presa!

Politika -
Antonijević je priznao da je prisustvovao Presovim proslavama, a na konsataciju da je zaposlenim u redakciji delio svoje vizitkarte, odgovrio je : Neka bude da je tako

BEOGRAD - U FK Crvena zvezda bio sam savetnik Vladana Lukića!Ovako je svoju ispovest započeo Miodrag Antonijević, sadašnji savetnik u MUP!- Već sam vam rekao dana da nikakve veze nisam imao s hapšenjem Džajića, a nije tajna da sam savetovao Lukića i da sam tamo bio zvanično zaposlen. To je javna funkcija.Kakva je bila vaša uloga u angažovanju Ilije Ivića i isplaćivanju honorara?- Ne poznajem ga i nemam pojma o čemu pričate.

Kako ga ne znate kad ste sedeli na klupi na terenu?- On nije bio tu u vreme kad sam bio u upravi kluba. Nisam bio angažovan na isplaćivanju honorara Iliji Iviću.U kakvim ste odnosima s fudbalskim menadžerom Stevom Mikovićem zvanim Majami?- U korektnim.Prijateljskim ili samo poslovnim?- Pozdravimo se kad se vidimo. Viđali smo se kad je dolazio u klub, viđali smo se u njegovom restoranu, koji je bio u sklopu kluba.Pili ste kafu, piće, ručali?- Ne, nikad nismo ručali, samo smo pili kafu. Ne razumem pitanje, čovek ima restoran. Kao i svi drugi, i ja sam sedeo tu.U kakvim ste odnosima s Markom Miškovićem i Đorđem Stefanovićem?- Marka Miškovića znam po čuvenju, ali nikad se nismo družili ili viđali. Đorđa Stefanovića poznajem - on je bio generalni sekretar Zvezde.Poznajete ga i kad je bio direktor u listu Pres?- Ne mogu da se setim od kada ga poznajem.Da li ste vi imali neku funkciju u „Pres pablišing grupi“ i koju?- Moja veza s Presom bila je jedino kad sam se pojavljivao na njihovim proslavama. Bio sam gost kao i svi ostali. To su godišnje zabave. Nikad nisam radio u Presu, ako to mislite.Ko vas je zvao na proslave?- Poslovne kontakte s Presom nikad nisam imao. Nikad.Kako niste kad ste imali vizitkartu s vašim imenom na kojoj je pisalo „Pres pablišing grupa“?- Nikad je nisam imao.Ali zaposleni su vas viđali u redakciji Presa, a i delili ste te vizitkarte.- Ako vi tako kažete. Neka bude da je tako.Da li ste bili na informativnom razgovoru povodom dugova nastalih u Crvenoj zvezdi?Naravno da nisam. Ne znam kako uopšte to možete da me pitate. To nije u redu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track