Zoran Ostojić napustio poslanički klub LDP

Demantovao da odlazi iz stranke Čedomira Jovanovića

Zoran Ostojić napustio poslanički klub LDP

Politika -
On sa kolegama iz političkog i javnog života pokreće beogradsku građansku inicijativu koja će sugrađanima ponuditi učešće u izradi programa koji će "biti alternativa ovoj mučnoj borbi za gradski budžet i javna preduzeća"

BEOGRAD - Narodni poslanik Zoran Ostojić izjavio je u utorak veče da je apsolutno netačno da napušta LDP i da prelazi u URS, dodajući da samo napušta poslanički klub svoje stranke.

Kako je objasnio, on sa kolegama iz političkog i javnog života pokreće beogradsku građansku inicijativu koja će sugrađanima ponuditi učešće u izradi programa koji će, kako je rekao, "biti alternativa ovoj mučnoj borbi za gradski budžet i javna preduzeća".

"Tu inicijativu podržavaju mnogi članovi LDP, a verujem da će joj se priključiti i članovi drugih stranaka", rekao je Ostojić, dodajući i da je pismom stranku upoznao o svojim namerama.

"Zbog mog budućeg angažmana u građanskoj inicijativi, koji bi mogao da bude protumačen kao suprotan interesima LDP-a u Beogradu, povlačim se iz poslanickog kluba Liberalno demokratske partije u Narodnoj skupstini Republike Srbije", navedeno je u pismu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track