MORBIDNO: I mrtvu Kiku nastavljaju da zlostavljaju
Foto: Printscreen/Instagram

strašno

MORBIDNO: I mrtvu Kiku nastavljaju da zlostavljaju

Specijal -

Influenser iz Hrvatske Antonio Oroz, koji na Tiktoku postavlja snimke na profil nazvan „Pritisak na tlak”, objavio je skandalozne video-klipove nakon smrti Kristine Kike Ðukić:

- Smrt influenserke i tiktokerke Kike u meni je probudio isti osećaj kao kad je umro Kobi Brajant. Onako, žešće me boli ku*ac - rekao je kroz smeh, a nakon brojnih osuda u komentarima obrisao je taj snimak i odmah postavio novi, ništa manje sraman i bezdušan:

- Okej, moj prethodni video bila je neumesna šala povodom preuranjene smrti influenserke Kike. Shvatio sam to i odmah sam joj poslao izvinjenje u inboks, ali cura me ignoriše.

Bila je popularna gejmerka

Još se ne zna vreme sahrane

Obdukcija Kristine Kike Ðukić, prema našim saznanjima, urađena je juče. Vreme i mesto sahrane biće naknadno objavljeni. Kristina je bila srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka. Rođena je 25. jula 2000. u Beogradu. U martu 2015. pokrenula svoj Jutjub kanal K1KA, na kome je svakog dana postavljala klipove u kojima je igrala popularni „Majnkraft”. S obzirom na to da je u to vreme bila jedan od retkih ženskih igrača koji uživaju u toj igrici, za samo desetak dana sakupila je više od hiljadu pretplatnika. Njen kanal postao je jedan od najbržerastućih domaćih kanala na Jutjubu. Do decembra ove godine zapratilo ju je više od 700.000 ljudi.

Tiktoker Luka Krivokapić je na svom profilu progovorio o nasilju koji je trpela pokojna influenserka, osudivši sve koji su ružno i bezobrazno napadali Kiku dok je bila živa i podsetio na uvrede koje je trpela od Baka Praseta i njegovog ruganja u pesmi. Govoreći o ljudskoj zlobi, Krivokapić je kao vrhunac naveo da je, kako kaže, retardi i dalje zlostavljaju, ostavljajući morbidne poruke na njenom profilu i posle njene smrti.

Stručnjaci ističu da je Kikina tragedija otkrila „nekrobuling”, novi vid nasilja na mrežama koji nameće pitanje zašto su deca izgubila saosećanje prema mrtvima. Malo je reći da je strašno ono što se može pročitati sada ispod Kristininih objava.

Zastrašujuće pitanje

Je l’ bi mi došao na sahranu?

Nakon samoubistva Kike Ðukić na društvenim mrežama se šeruju njeni snimci koji aludiraju na to da je razmišljala o samoubistvu.

- Je l’ voliš svoj život? - pitala je Kika saigrača.

- Obožavam - odgovorio joj je on i upitao: - Što?

- Je l’ bi mi došao na sahranu? - glasio je njen odgovor.

Ovim povodom oglasila se i pevačica Jelena Karleuša, koja je besna zbog takvog ponašanja mladih:

- Devojka koja je izvršila samoubistvo zbog zlostavljanja na društvenim mrežama i dalje je žrtva napada, ovog puta još bizarnijeg i bolesnijeg oblika. Da užas bude veći, ovakve i mnoge druge komentare napisala su deca! Deca od samo 12-13 godina. To deca sama nisu smislila, deca su to naučila od skotova zvanih roditelji. Ako su ova deca ovakva sada, u šta će se pretvoriti kada odrastu?! - napisala je Karleuša i objavila sliku užasnih komentara koji ne prestaju da se nižu na Kristininom Instagram nalogu.

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track