"NE ZNAM ZAŠTO SU ME NAPALI, MOŽDA IM SMETA ŠTO SAM SRBIN" Jeziva ispovest Lazara (15) koga su pretukla 4 Albanca: Strah me je!
Foto: Kosovo online

napad u suvom dolu

"NE ZNAM ZAŠTO SU ME NAPALI, MOŽDA IM SMETA ŠTO SAM SRBIN" Jeziva ispovest Lazara (15) koga su pretukla 4 Albanca: Strah me je!

SRBI NA KIM -

Lazar Milutinović (15) koga su jutros oko 5,10 časova u Suvom Dolu pretukla četvorica Albanaca pušten je na kućno lečenje, rekao je za Kosovo onlajn da mu nije jasno što su ga napali.

"Jutros sam krenuo na posao i presreo me je auto. Rekli su mi nešto na albanskom, ja to nisam razumeo, spustio sam glavu i nastavio dalje. Oni su izašli iz auta, ja sam krenuo da bežim od njih, ali su me sustigli, uhvatili i onda su me šutirali i udarali gde su stigli. Ništa mi nisu rekli, samo su me tukli i uzeli su mi telefon iz jakne", rekao je Lazar.

On je izjavio da mu se ovako nešto prvi put desilo i da nikad do sada nije imao problema sa komšijama Albancima.

Lazar je naglasio da ga je strah zbog napada i da mu nije jasno zbog čega je pretučen, "da li im smeta što sam Srbin ili nešto drugo, stvarno mi nije jasno".

Lazarov otac Zlatibor je naveo da mu je u policijskoj stanici u Južnoj Mitrovici rečenao kako će biti preduzeto sve da napadači budu otkriveni, ali je poručio da u to ne veruje.

Kurir.rs/Kosovo onlajn

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja