"ONO KADA JE ROKNULO, BRATE MILI" Tri ekplozije u dvorištima srpskih porodica, očevici: Moguć je samo jedan motiv! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"ONO KADA JE ROKNULO, BRATE MILI" Tri ekplozije u dvorištima srpskih porodica, očevici: Moguć je samo jedan motiv! (VIDEO)

SRBI NA KIM -

Tri eksplozivne naprave bačene su noćas u dvorišta srpskih porodica u opštini Ranilug u Kosovskom Pomoravlju.

Srećom žrtava nije bilo, a ekipa Kurir televizije je od očevica čula kako je sve zapravo izgledalo.

01:28

ONO KADA JE ROKNULO, BRATE MILI Tri ekplozije u dvorištima srpskih porodica, očevici: Moguć je samo jedan motiv!

- Odjedanput se samo čulo, a to se odigralo tik što sam ustala da otvorim još jedan prozor, nisam mogla da spavam. Ono kada je roknulo brate mili! Ne smeš ni da izađeš, maltene imate osećaj kao da je neko bio na vratima. Snaja je izašla da vidi, a i komšija nam je javio šta se desilo. To je nenormalan stres - rekla je meštanka.

- Ovo je peta eksplozija koja je bačena u protekla dva meseca. Međutim, nema napretka po pitanju pronalaska počinioca. Pretpostavljam da je zastrašivanje motiv ovog napada. Ne vidim drugi motiv - rekao je sagovornik.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:09

KURTI VIDI DVA NAČINA KAKO DA NAPRAVI KOSOVO NEZAVISNIM Jezive tvrdnje Karana: Ne dozvoljavaju mu prvi, pa SUROVO sprovodi drugi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track