SAM POZVAO HITNU: Muškarac uboden nožem u stomak na Trgu Mala vaga

Napad u Kragujevcu

SAM POZVAO HITNU: Muškarac uboden nožem u stomak na Trgu Mala vaga

Srbija -
Noć u Novom Sadu protekla je mirno

BEOGRAD - Jedan mladić lakše je povređen kada je rano jutros uboden nožem na Trgu Mala vaga u Kragujevcu, rekao je zamenik direktora Hitne pomoći u tom gradu Aleksandar Kličković.

Muškarac je povređen jutros nešto posle pet sati kada ga je, zasad nepoznata osoba, nožem ubola u stomak, potvrđeno je u Hitnoj pomoći u Kragujevcu. "Reč je o muškarcu rođenom 1973. godine koji je zadobio ubod nožem u predelu stomaka i sam je pozvao Hitnu pomoć", rekla je zamenica direktora Hitne pomoći Gorica Srećković i dodala da je muškarac prevezen u Urgentni centar. U Kragujevcu je u protekla tri dana ovo treći slučaj napada oštrim predmetom.

Noć u Kragujevcu protekla je relativno mirno, bez incidenata i saobraćajnih nesreća, a lekari su uglavnom intervenisali zbog srčanih i hroničnih bolesnika.

I noć u Novom Sadu je protekla mirno. Kako je rekla portparolka novosadske Hitne pomoći Sanja Porkajac Nenadić, dogodila se samo jedna saobraćajna nesreća, u Almaškoj ulici, kada je muškarac pao sa motora i tom prilikom povredio nogu. Lekari u tom gradu imali su ukupno 42 intervencije u noći između ponedeljka i utorka, zbog srčanih bolesnika i astmatičara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track