NIJE SE DOVOLJNO TRUDILA: Zamenica gradonačelnika Vranja smenjena sa funkcije u SNS

Izgubila poziciju

NIJE SE DOVOLJNO TRUDILA: Zamenica gradonačelnika Vranja smenjena sa funkcije u SNS

Srbija -
Potredsednik vranjskih naprednjaka Srđan Milošević najavio je da će ta stranka na narednoj sednici gradske skupštine tražiti smenjivanje Bojane Veličkov i sa funkcije zamenice gradonačelnika

VRANJE - Odbor Srpske napredne stranke u Vranju smenio je sa mesta potpredsednika tog odbora Bojanu Veličkov, koja je i zamenica gradonačelnika Vranja, izjavio je potpredsednik vranjskog odbora SNS Srđan Milošević.

Milošević je izjavio da je SNS uskratio poverenje Bojani Veličkov zbog njene "nedovoljne aktivnosti u samoj stranci, kao i nedovoljne aktivnosti za građane Vranja od kada se nalazi na funkciji zamenika gradonačelnika Vranja".

Potredsednik vranjskih naprednjaka najavio je da će ta stranka na narednoj sednici gradske skupštine tražiti smenjivanje Bojane Veličkov i sa funkcije zamenice gradonačelnika.

Na vlasti u Vranju je koalicija SNS, Socijalističke partije Srbije i Ujedinjenih regiona Srbije. Bojana Veličkov izjavila je da je njena smena sa mesta potpredsednika odbora SNS "nelegitimna", kao i da ne namerava da podnese ostavku na funkciju zamenika gradonačelnika Vranja.

"Sednica Gradskog odbora SNS na kojoj sam smenjena zakazana je nelegitimno iako joj je prisustvovao i predsednik GO Dejan Tričković. Sigurno neću dati ostavku na funkciju zamenika gradonačelnika Vranja a o toj smeni nema ni govora jer zamenika gradonačelnika postavlja gradonačelnik", kazala je Veličkov. Veličkov je navela i da će o njenoj smeni poslednju reč dati Izvršni odbor SNS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track