U Kostolcu za glas nude kokošku i jaja!

Bitka za svakog birača

U Kostolcu za glas nude kokošku i jaja!

Srbija -
Liberalno demokratska partija građanima ne deli samo kokoške već i testeninu i jaja. Za glas nude i hiljadu dinara, kaže Ivan Savić iz kostolačkog SNS. Ivan Mlakar iz LDP, međutim, ističe da o tome ništa ne zna i da prvi put to čuje

KOSTOLAC - Dve nedelje uoči lokalnih izbora u Kostolcu stranke čine sve kako bi obezbedile još poneki glas. Pojedine partije idu toliko daleko da u kampanji građanima dele kokoške i jaja.Hemijske olovke, upaljači i blokovi kao predizborni stranački materijal više nisu interesantni građanima, pa su stranke odlučile da podignu lestvicu. Najdalje su, međutim, otišle u Kostolcu, gde su biračima prethodnih dana delile kokoške. U pokušaju da se sazna koja se partija odlučila na ovaj vid kampanja, a samo su u SNS hteli da kažu ko je sprovodi.

"Liberalno demokratska partija građanima ne deli samo kokoške već i testeninu i jaja. Za glas nude i hiljadu dinara", kaže Ivan Savić iz kostolačkog SNS.

U DS kažu da građani Kostolca pričaju da se deli živina, ali da oni ne znaju o kome se radi."Ljudima se svašta nudi. Ne bih o tome ko to radi, jer za to nemam dokaze. Osim poklona, građanima se nudi i novac, koje će im biti isplaćen na dan izbora", navodi Aleksandar Popov iz DS.Slično tvrde i u Socijalističkoj partiji Srbije."Ne znam ko deli kokoške, ali čujem da se to dešava", navodi socijalista Dalibor Ilić.

Ivan Mlakar iz LDP, međutim, ističe da o tome ništa ne zna i da prvi put to čuje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja