INCIDENT U NOVOM SADU: Bivši radnik napao direktora Gradskog zelenila!
Foto: Nebojsa Mandic

Obaveštena policija

INCIDENT U NOVOM SADU: Bivši radnik napao direktora Gradskog zelenila!

Srbija -
Zelenilo" je u saopštilo da je bivši radnik Siniša Mićunović danas pre podne verbalno napao direktora i pretio mu batinama. Posle izrečenih pretnji i uvreda pokušao je da fotografiše direktora, što mu Novaković nije dozvolio odgurnuvši mu mobilni telefon

NOVI SAD - Javno komunalno preduzeće Gradsko zelenilo iz Novog Sada saopštilo je danas da je jedan bivši radnik tog preduzeća napao direktora Milana Novakovića.

"Zelenilo" je u saopštilo da je bivši radnik Siniša Mićunović danas pre podne verbalno napao direktora i pretio mu batinama.

"Posle izrečenih pretnji i uvreda pokušao je da fotografiše direktora, što mu gospodin Novaković nije dozvolio odgurnuvši mu mobilni telefon.

Siniša Mićunović je nakon toga inscenirao pad i optužio direktora za fizički napad, da bi posle nekoliko minuta obavestio medije o navodnom fizičkom nasrtaju direktora na njega, a desilo se upravo suprotno", navodi se u saopštenju.

"Zelenilo" je saopštilo da je Mićunović krajem prošle godine dobio otkaz jer nije dolazio na posao.To preduzeće je navelo da je Mićunović "poznat policiji zbog nekoliko krivičnih dela" i dodalo da je o današnjem incidentu obaveštena i policija.

U saopštenju se navodi da je Mićunović fizički napao vozača preduzeća, "stavivši mu nož pod grlo", nekoliko dana kasnije mu je pretio vatrenim oružjem i da je ošamario jednog pomoćnika direktora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track