ZAOBIŠLA NAS KATASTROFA: Nevreme prošlo kroz Srbiju bez većih posledica!

Bez tornada

ZAOBIŠLA NAS KATASTROFA: Nevreme prošlo kroz Srbiju bez većih posledica!

Srbija -
U Srbiji je bilo kiše, lokalnih pljuskova, grmljavine i grada."Oni su pogodili Pomoravlje, jugoistočni Banat i u južnu i jugoistočnu Srbiju, ali ništa katastrofalno u tom smislu", izjavio je meteorolog Nedeljko Todorović

BEOGRAD - Jako nevreme koje je zahvatilo Bosnu i Hercegovinu, a u Sloveniji dovelo do snežnih padavina, prošlo je i kroz Srbiju, ali bez ozbiljnih posledica i već sutra se očekuje pretežno sunčano vreme.

Kako je izjavio meteorolog Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije Nedeljko Todorović, u Srbiji je bilo kiše, lokalnih pljuskova, grmljavine i grada.

"Oni su pogodili Pomoravlje, jugoistočni Banat i u južnu i jugoistočnu Srbiju, ali ništa katastrofalno u tom smislu", izjavio je Todorović.

Prema njegovim rečima, vremenska situacija večeras je već počela da se smiruje.

"Biće još padavina u istočnim i jugoistočnom krajevima do ponoći, a posle ponoći prestanak u svim krajevima i postepeno razvedravanje. Sutra će biti pretežno sunčano", najavio je Todorović.

Jače nevrme večeras je pogodilo Pirot vetar, gde je iščupao nekoliko stabala, a "oduvao" je i malo dečje igralište u naselju Rogoz. Nevreme je trajalo kratko, a snabdevanje strujom za to vreme u gradu bilo je normalno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track